Când ar trebui să-mi înlocuiesc bobina de stilou Terp?

Când ar trebui să-mi înlocuiesc bobina de stilou Terp?

Păstrați-vă Terp Pen să funcționeze ca nou, înlocuind bobina la fiecare câteva luni cu pachetul nostru de 2 bobine ceramice. În funcție de utilizarea dvs., vă recomandăm să dezasamblați Terp Pen o dată pe săptămână și să ștergeți interiorul cu alcool izopropilic.

Cât durează bobina de stilou Terp?

Vă puteți aștepta ca bobinele să dureze undeva între șase și opt săptămâni, cu îngrijire și întreținere corespunzătoare

Cât de des ar trebui să schimbați bobinele stiloului Terp?

O regulă generală este să schimbați o bobină de schimb la fiecare 2-12 săptămâni. Dacă curățați bobina de tamponare în mod constant, chiar și în cazul utilizării intense, ar trebui să obțineți câteva săptămâni de la o bobină.

Cum știu când să înlocuiesc bobina de stilou Terp?

3 semne că este timpul pentru o nouă bobină Terp
  1. Prea înfundat pentru a curăța. După multe tamponări, bobina Terp Pen se poate înfunda. ...
  2. Pierderea aromei. Acesta este cu adevărat pentru puriștii cărora le pasă mai mult de aromă decât de orice. ...
  3. Nu se mai încălzește. Nu este niciodată distractiv când se întâmplă, dar la un moment dat... bobina încetează să se încălzească complet.

Când ar trebui să-mi înlocuiesc bobina stiloului DAB?

În funcție de cât de mult vaporizați, este posibil să fie nevoie să fie schimbat o dată pe săptămână sau la fel de rar ca o dată pe lună. Folosirea mai des a vaporizatorului înseamnă că va trebui să schimbați bobina mai des, dar chiar dacă vaporizați rar, bobina va trebui totuși înlocuită cel puțin o dată pe lună.

Puteți curăța bobina de stilou Terp?

Alcool izopropilic – 91% funcționează cel mai bine. Alcoolul dizolvă rapid concentratele lipicioase și vă va curăța Terp Pen înapoi la finisajul original. Recipient pentru înmuiere – Îmi place să folosesc un borcan mic suficient de mare pentru bobină. O geantă cu fermoar va funcționa.

Când ar trebui să-mi înlocuiesc bobina DAB?

În general, trebuie să schimbați bobinele la fiecare 1 până la 4 săptămâni de utilizare. Dacă vapezi foarte des, s-ar putea să descoperi că bobina ta durează doar între cinci și șapte zile.

Merită pixurile Terp?

Este literalmente de dimensiunea unui stilou de scris standard și pentru doar 30 USD, Terp Pen este un vaporizator foarte competent și simplu, care poate fi folosit în mai multe moduri diferite. Versatilitatea, performanța și prețul scăzut nebunesc îl fac pe acesta să fie ușor de recomandat.

Cât durează bobinele stiloului de tamponare?

O bobină nouă ar trebui să dureze între una și două săptămâni. Cu toate acestea, majoritatea e-lichidelor lasă un strat subțire de reziduuri atunci când sunt vaporizate. Acest lucru se acumulează în jurul bobinelor și fitilelor și poate sfârși prin a vă înfunda dispozitivul pe termen lung

Cum știu când bobina mea trebuie schimbată?

5 semne că bobina dvs. trebuie înlocuită
  1. Gust Ars. Primul și cel mai proeminent mod de a spune că bobina dvs. trebuie să se schimbe este prin a experimenta un gust neplăcut de arsură în vaporizator.
  2. Zgomot clocotit. În acest caz, dispozitivul vă spune literalmente să schimbați bobina. ...
  3. Aromă slabă. ...
  4. Micul Vapor. ...
  5. Dispozitiv cu scurgeri.