Cum trimit mesaje către AWS SNS?

Cum trimit mesaje către AWS SNS?

Trimiterea unui mesaj (consola)
 1. Conectați-vă la consola Amazon SNS.
 2. În meniul consolei, alegeți o regiune AWS care acceptă mesageria SMS.
 3. În panoul de navigare, alegeți Mesaje text (SMS).
 4. Pe pagina Mesaje text mobile (SMS), alegeți Publicați mesajul text.

Cum trimit mesaje către AWS SNS?

Cum trimit mesaje către SNS?

Conectați-vă la consola Amazon SNS. În panoul de navigare din stânga, alegeți Subiecte. În pagina Subiecte, selectați un subiect, apoi alegeți Publicați mesajul . Consola deschide pagina Publicare mesaj în subiect.

Poate AWS SNS să primească mesaje?

Puteți utiliza Amazon Simple Notification Service (Amazon SNS) pentru a trimite și a primi notificări prin SMS (Short Message Service) către telefoanele mobile și smartphone-urile compatibile cu SMS. În prezent, notificările prin SMS sunt acceptate pentru numerele de telefon din Statele Unite.

Poate AWS SNS să primească mesaje?

AWS SNS poate trimite SMS-uri?

Cu Amazon SNS, puteți trimite mesaje SMS (text) în peste 200 de țări și pentru un set extins de cazuri de utilizare, cum ar fi Multi-Factor Authentication (MFA) și parole unice (OTP).

Cum trimit un mesaj de testare la subiectul SNS?

În consola Amazon SNS , în pagina Subiecte, alegeți numele subiectului căruia doriți să trimiteți mesaje SMS. Pe pagina cu detalii ale subiectului, alegeți Publicați mesajul .

Cum trimit un mesaj de testare la subiectul SNS?

Poate SNS să primească mesaje text?

Când un dispozitiv se abonează la un subiect, SNS va trimite un mesaj de confirmare către dispozitiv, iar utilizatorul va trebui să confirme că dorește să primească notificări, după cum se arată mai jos: După ce utilizatorul se abonează la subiect, va primi mesaje SMS atunci când le publici la acel subiect .

Cum știu dacă mesajul meu a fost publicat pe SNS?

Vedeți valorile CloudWatch pentru Amazon SNS
 1. Conectați-vă la consola CloudWatch.
 2. În panoul de navigare, alegeți Valori.
 3. În fila Toate valorile, alegeți SNS, apoi alegeți unul dintre următorii parametri: Țară, Tip SMS. ...
 4. Pentru a vedea mai multe detalii, alegeți un anumit articol.

Cum știu dacă mesajul meu a fost publicat pe SNS?

Poate AWS SNS să primească e-mail?

Regulile de primire pot face procesări avansate, cum ar fi livrarea e-mailurilor primite într-o găleată Amazon S3, publicarea într-un subiect Amazon SNS, trimiterea la Amazon WorkMail sau trimiterea automată de mesaje de respingere atunci când mesajele sunt către anumite adrese de e-mail și multe altele. ...

Putem trimite e-mail prin SNS?

Amazon SNS este despre trimiterea de notificări de bază care pot lua forma notificărilor push pe mobil, SMS-uri și chiar e-mailuri. Pe lângă dispozitivele mobile și clienții de e-mail, aceste alerte pot fi trimise și către diverse servicii distribuite pe web.

Cum mă conectez la Amazon SNS?

Înainte de a începe, parcurgeți pașii din Configurarea accesului pentru Amazon SNS.
 1. Pasul 1: Creați un subiect. Conectați-vă la consola Amazon SNS. ...
 2. Pasul 2: Creați un abonament la subiect. În panoul de navigare din stânga, alegeți Abonamente. ...
 3. Pasul 3: Publicați un mesaj la subiect. ...
 4. Pasul 4: Ștergeți abonamentul și subiectul.

Este AWS SMS gratuit?

Pentru mesajele SMS, utilizatorii pot trimite 100 de livrări gratuite de notificări, iar pentru mesajele ulterioare, tarifele variază în funcție de țara de destinație. Amazon SNS include, de asemenea, un nivel gratuit, unde utilizatorii pot începe gratuit cu Amazon SNS.

Cum folosesc Amazon SNS pentru a trimite SMS-uri în Java?

public static void main(String[] args) { AmazonSNSClient snsClient = new AmazonSNSClient(); String message = „Mesajul meu SMS”; String phoneNumber = "+1XXX5550100"; HartăsmsAttributes = nou HashMap(); //sendSMSMessage(snsClient, mesaj, .

Cum funcționează AWS SMS?

Serviciul de migrare a serverelor AWS (AWS SMS) automatizează migrarea mașinilor dvs. virtuale VMware vSphere, Microsoft Hyper-V/SCVMM și Azure la nivel local către AWS Cloud. AWS SMS replică progresiv mașinile virtuale ale serverului dvs. ca imagini Amazon Machine (AMI) găzduite în cloud, gata pentru implementare pe Amazon EC2.