De ce nu pot imprima un PDF în Windows 10?

De ce nu pot imprima un PDF în Windows 10?

Motivul pentru care nu se poate imprima fișierul PDF în Windows 10 ar putea fi din cauza setărilor incorecte ale imprimantei, a fișierului PDF corupt sau a programului Adobe Acrobat Software.

De ce nu pot imprima un PDF în Windows 10?

De ce nu se imprimă fișierele mele PDF?

Un driver de imprimantă vechi, corupt sau lipsă ar face să nu puteți imprima fișiere PDF. ... Accesați pagina de descărcare a driverului specific și găsiți cel mai recent driver corect pentru imprimanta dvs. Descărcați și instalați driverul pe computer. Reporniți computerul și încercați să imprimați fișierul PDF în Adobe pentru a vedea dacă funcționează

Nu puteți imprima PDF, dar puteți imprima orice altceva?

Răspuns: Dacă PDF-ul se afișează corect, dar se imprimă incorect pe o imprimantă de hârtie, cel mai adesea este o problemă cu Adobe Reader sau driverul imprimantei . Pentru a rezolva problema: ... Dacă actualizarea Adobe Reader sau a software-ului driverului imprimantei nu rezolvă problema, puteți încerca să schimbați o setare Adobe Reader

Nu puteți imprima PDF, dar puteți imprima orice altceva?

Cum imprim fișiere PDF pe Windows 10?

Imprimare în PDF (Windows)
 1. Deschideți un fișier într-o aplicație Windows.
 2. Alegeți Fișier > Imprimare.
 3. Alegeți Adobe PDF ca imprimantă în caseta de dialog Print. Pentru a personaliza setarea imprimantei Adobe PDF, faceți clic pe butonul Proprietăți (sau Preferințe). ...
 4. Faceți clic pe Print. Introduceți un nume pentru fișierul dvs. și faceți clic pe Salvare.

Se poate imprima Word, dar nu PDF?

Câteva lucruri de încercat. Accesați Editare>Preferințe>Documente și setați modul PDF/A la „Niciodată”, apoi accesați Editare>Preferințe>Securitate (îmbunătățit) și deselectați „Activați modul protejat la pornire. Dacă acest lucru nu funcționează, puteți încerca oricând să selectați „ Imprimați ca imagine” în fereastra de imprimare avansată

Se poate imprima Word, dar nu PDF?

De ce imprimanta mea HP nu imprimă fișiere PDF?

Este posibil ca fișierul să fi descărcat incorect sau incomplet prima dată. Folosiți o altă imprimantă. Dacă imprimanta dvs. se află într-o rețea cu fir sau fără fir, imprimați fișierul PDF de la o imprimantă care nu este conectată la rețea. Mutați fișierul PDF pe hard diskul computerului, apoi imprimați din nou.

Nu puteți imprima PDF, dar puteți imprima orice altceva?

Răspuns: Dacă PDF-ul se afișează corect, dar se imprimă incorect pe o imprimantă de hârtie, cel mai adesea este o problemă cu Adobe Reader sau driverul imprimantei . Pentru a rezolva problema: ... Dacă actualizarea Adobe Reader sau a software-ului driverului imprimantei nu rezolvă problema, puteți încerca să modificați o setare Adobe Reader.

De ce nu se imprimă documentul meu Adobe?

Recreați fișierul PDF

Dacă aveți fișierul sursă original din care a fost creat PDF-ul, recreați PDF-ul. Deschideți fișierul în programul original (cum ar fi un program de procesare de text sau un program de layout de pagină). Alegeți Fișier > Imprimare, apoi alegeți opțiunea de salvare a fișierului ca PDF. Deschideți noul PDF și încercați să imprimați din nou.

De ce nu se imprimă fișierele mele PDF?

Un driver de imprimantă vechi, corupt sau lipsă ar face să nu puteți imprima fișiere PDF. ... Accesați pagina de descărcare a driverului specific și găsiți cel mai recent driver corect pentru imprimanta dvs. Descărcați și instalați driverul pe computer. Reporniți computerul și încercați să imprimați fișierul PDF în Adobe pentru a vedea dacă funcționează.

Se poate imprima în Word, dar nu în PDF?

Câteva lucruri de încercat. Accesați Editare>Preferințe>Documente și setați modul PDF/A la „Niciodată”, apoi accesați Editare>Preferințe>Securitate (îmbunătățit) și deselectați „Activați modul protejat la pornire. Dacă acest lucru nu funcționează, puteți încerca oricând să selectați „ Imprimați ca imagine" în dialogul de imprimare avansată.

Cum repar un PDF care nu se va imprima?

Remedierea problemelor cu Acrobat Reader
 1. Reporniți computerul.
 2. Utilizați Acrobat Reader pentru a deschide fișierul PDF. Verificați dacă îl puteți imprima cu succes.
 3. Dacă repornirea computerului nu remediază fișierul PDF care nu se imprimă corect, atunci vă recomandăm să eliminați Acrobat Reader de pe computer. După aceea, încercați să instalați cea mai recentă versiune.

Nu mai puteți imprima în Adobe PDF?

Utilizați versiunea actuală de Adobe Reader sau Acrobat
 1. Deschideți Reader sau Acrobat.
 2. Alegeți Ajutor > Verificați actualizări. Dacă este disponibilă o nouă actualizare, aceasta se instalează automat.
 3. Odată instalat, reporniți computerul.
 4. Încercați să imprimați din nou PDF-ul.