Pot sări peste sezonul 1 Jojo?

Pot sări peste sezonul 1 Jojo?

NU. NU SARI NICIODATĂ DE PIESE. VOI FI UN DUMAN AL FANBAZEI JOJO. Ok, pentru a detalia, deși fiecare parte poate fi o poveste în sine, nu obțineți o imagine de ansamblu decât dacă o vizionați/citiți în ordine.

Pot sări peste sezonul 1 Jojo?

Trebuie să văd primul sezon din JoJo?

Trebuie să urmăriți fiecare parte în ordine, fără excepții. Povestea este conectată și trebuie privită împreună. Urmăriți părțile 1-5 și apoi citiți 6-8 sau doar citiți manga pentru toți.

Este necesar să vizionezi JoJo în ordine?

Ar trebui să îl urmăriți în ordine cronologică. Trebuie să începeți cu partea 1. Care este Phantom Blood, apoi urmăriți partea 2, care se numește Battle Tendency. Partea 3 se numește Stardust Crusaders, partea 4 se numește Diamond is Unbreakable, iar ultima parte animată se numește Golden Wind.

Este necesar să vizionezi JoJo în ordine?

Sunt toate sezoanele JoJo conectate?

Da, sunt conectate. Doar de pe Wikipedia despre sezonul 1 (seria 2012), primul sezon a fost difuzat în Japonia între 5 octombrie 2012 și 5 aprilie 2013, cu episoadele 1-9 care acoperă arcul Phantom Blood și episoadele 10-26 care acoperă Battle Tendency ar.

Pot sări peste primul sezon din JoJo?

Nu. Poate fi plictisitor pentru unii, dar este foarte scurt și esențial pentru poveste. Nu sări peste nicio parte. Este timpul tău, așa că depinde de tine.

Este important sezonul 1 JoJo?

„PHANTOM BLOOD” ESTE ÎNCEPUTUL (DAR PUȚIN ASRU)

Dacă vrei experiența completă JoJo, să începi de la început este calea de urmat, dar fii conștient de ceea ce te bagi. ... Partea 1 merită vizionată, dar și cel mai ignorabil conținut JoJo.

Trebuie să te uiți la jojos în ordine?

Recomandăm spectatorilor să urmărească următoarele arcuri înainte de a începe sezonul 5: Battle Tendency (Sezonul 1, episoadele 10-26) Stardust Crusaders (Sezonul 2, episoadele 1-24) Stardust Crusaders: Egypt Saga (Sezonul 2, episoadele 25-48)

Trebuie să urmărești Jojo în ordine?

Trebuie să urmăriți fiecare parte în ordine, fără excepții. Povestea este conectată și trebuie privită împreună. Urmăriți părțile 1-5 și apoi citiți 6-8 sau doar citiți manga pentru toți. Partea 6 nu are o adaptare anime lansată, dar a fost anunțată (astazi a fost anunțul oficial, de fapt).

Este în regulă să sari peste partea 3 din Jojo?

Nu. Nu sări peste nicio parte, deoarece dacă o faci, vei fi foarte confuz cu privire la ceea ce se întâmplă. Din această cauză, sărirea unei părți este descurajată. Dacă nu vezi toate părțile, vei fi foarte confuz dacă începi să citești partea 7.

Sunt toate sezoanele JoJo conectate?

Da, sunt conectate. Doar de pe Wikipedia despre sezonul 1 (seria 2012), primul sezon a fost difuzat în Japonia între 5 octombrie 2012 și 5 aprilie 2013, cu episoadele 1-9 care acoperă arcul Phantom Blood și episoadele 10-26 care acoperă arcul Battle Tendency .

Pot sări peste primul sezon din JoJo?

Explicație lungă: prima parte oficială a nimic nu este opțională. Omiterea părții 1 vă va face fără idee despre Hamon, despre Speedwagon, Erina, Dio, zombi, măști de piatră și „cufărul de comori” de la începutul părții a treia.