Căpitanul Rex trăiește în ascensiunea lui Skywalker?

Căpitanul Rex trăiește în ascensiunea lui Skywalker?

A reapărut în Star Wars: Rebels din nou pentru a deveni parte a alianței rebele. Acum nu a murit în Războiul Clonelor pentru că creatorii au vrut să conecteze un bătrân căpitan Rex cu acest bătrân reperat în timpul Bătăliei de la Endor (Întoarcerea Jedi-ului).

Ce se întâmplă cu comandantul Rex?

Soldatul ARC a apucat unul dintre pistoalele lui Rex și a fost doborât de focul blasterului. A murit în brațele lui Rex, folosindu-și ultima suflare pentru a-și avertiza vechiul tovarăș că conspirația era mai mare decât și-ar putea imagina oricine. La câțiva ani după ce Rex a luptat în Războiul Clonelor, s-a retras împreună cu colegii clonilor Wolffe și Gregor.

Cine l-a ucis pe căpitanul Rex?

Generalul Jedi Laan Tik

Rex a luptat mai târziu în Bătălia de la Mimban împreună cu Mud Jumpers din Divizia 224 și soldații săi în 501st. Generalul Jedi Laan Tik a condus forțele Republicii în luptă până când a fost ucis.

Este Rex mort Star Wars?

Spre deosebire de mulți dintre frații săi, Rex supraviețuiește până la sfârșitul sezonului trecut din The Clone Wars. ... Ultimul spectatori pe care îl văd pe Rex în Războiul clonelor este fața sa uzată după ce și-a îngropat colegii clon. Deși acesta este un sfârșit concludent al erei prequel Războiul Stelelor, nu este sfârșitul lui Hi

Câți ani are căpitanul Rex în ascensiunea lui Skywalker?

Rex are de fapt 31 de ani, deși starea sa biologică este probabil mai aproape de cel puțin șaizeci de ani, din cauza îmbătrânirii accelerate care a fost instalată genetic în toți Clone Troopers.

Cum a murit comandantul Rex?

Rex a luptat mai târziu în Bătălia de la Mimban împreună cu Mud Jumpers din Divizia 224 și trupele săi în 501st. Generalul Jedi Laan Tik a condus forțele Republicii în luptă până când a fost ucis.

Comandantul Rex a murit vreodată?

Spre deosebire de mulți dintre frații săi, Rex supraviețuiește până la sfârșitul ultimului sezon din The Clone Wars. ... Ultimul spectatori pe care îl văd pe Rex în Războiul clonelor este fața sa uzată după ce și-a îngropat colegii clon. Deși acesta este un sfârșit concludent al erei prequel Războiul Stelelor, nu este sfârșitul lui Hi

Ce sa întâmplat cu Rex în rebeli?

După ce a descoperit un raport de la Rex despre cipurile inhibitoare, Ahsoka a reușit să îndepărteze cip-ul inhibitor al lui Rex, eliberându-l astfel de la îndeplinirea Ordinului 66. În cele din urmă, Ahsoka și Rex au scăpat și au reușit să-și falsească moartea înainte de a pleca să trăiască în exil.

Ce sa întâmplat cu comandantul Cody și Rex?

Cody a luptat la Felucia alături de Rex, generalul Kenobi, generalul Skywalker, Tano și trupele lor. Cu toate acestea, au fost forțați să se retragă când forțele confederate au început să-i înconjoare și să-i copleșească. Au putut să părăsească Felucia folosind navele de combat ale generalului Plo Koon.

A supraviețuit Rex Ordinului 66?

Când a fost executat Ordinul 66, Ahsoka a fost cel care l-a ajutat să-l elibereze pe Rex de programarea cipului său inhibitor. În zorii Imperiului, Rex a scăpat cu viața, dar este considerat ucis în acțiune în ochii noului regim.

Este Rex mort în Mandalorian?

Rebelii au confirmat că Rex era încă în viață în timpul Return of the Jedi (care are loc cu cinci ani înainte de The Mandalorian) și chiar a luptat în bătălia de la Endo.

Este Rex în Întoarcerea lui Jedi?

Într-un episod din iunie 2019 din Star Wars Galaxy of Adventures, Rex apare într-o scenă Bătălia din Endor în aceeași ipostază și locație ca și Sant în Întoarcerea Jediului, ceea ce sugerează retroactiv că sunt același personaj.

De ce este Rex atât de bătrân?

Clonele Jango Fett care au format Armata Republicii în timpul Războaielor Clonelor au accelerat îmbătrânirea pentru a-și finaliza dezvoltarea în zece ani. Spus simplu, ei îmbătrânesc de două ori mai repede decât un om normal. Presupun că nu ar mai fi rămas mulți până la vremea lui Luke, din păcate.

Câți ani are căpitanul Rex în Mandalorian?

Apoi este întrebarea căpitanului Rex. La fel ca Boba Fett, Rex a fost creat în 32 BBY, așa că va avea și în jur de 41 de ani în timpul Mandaloriei.

Căpitanul Rex este Nik Sant?

Finalul seriei Rebels, care a fost difuzat pe 5 martie 2018, a confirmat că Rex a luptat la Bătălia de la Endor, dar nu a mers atât de departe încât să confirme că Rex și Sant sunt același personaj.