Care este granit sau marmură scump?

Care este granit sau marmură scump?

Când vine vorba de cost, marmura este scumpă în comparație cu granitul. Granitul începe de la o medie de 60 de lei, în timp ce marmura începe de la 80 de lei în medie.

Care este mai scump marmura sau granit?

Când vine vorba de cost, marmura este scumpă în comparație cu granitul. Granitul începe de la o medie de 60 de lei, în timp ce marmura începe de la 80 de lei în medie. Cu toate acestea, prețul real depinde de complexitatea lucrării, de numărul de îmbinări și colțuri și de stilul chiuvetei pe care îl selectați.

Care este mai scump granit sau cuarț sau marmură?

Dacă comparați costul marmurei față de granit sau costul marmurei față de cuarț, veți descoperi că, în general, marmura de calitate inferioară costă mai mult pe metru pătrat decât granitul sau cuarțul de calitate superioară . Potrivit datelor de la HGTV, costul mediu al granitului, pe metru pătrat, este de 75 USD.

Care este mai bine marmura sau granit?

Duritate și longevitate: granitul este comparativ mai dur și mai puternic decât marmura. Este cunoscută în mare parte ca cea mai durabilă piatră naturală și în comparație cu marmura. Este rezistent la căldură și poate rezista cu ușurință la vasele fierbinți, de aceea este perfect pentru blatul bucătăriei

Cuarțul este mai scump decât granitul sau marmura?

Toate cele trei opțiuni de blat sunt mai scumpe decât majoritatea alternativelor de laminat, lemn, țiglă sau beton. Potrivit Great Lakes Granite and Marble, cuarțul este puțin mai scump decât granitul.

Care este mai scump cuarțul sau marmura?

Cuarțul este mai puțin costisitor decât marmura, cu prețuri cuprinse între 40 și 100 USD pe metru pătrat, în timp ce prețul marmura poate varia între 50 și 150 USD pe metru pătrat.

Care este mai bine marmură cuarț sau granit?

Cuarțul este de fapt mai dur decât granitul și, prin urmare, mai durabil. De fapt, cuarțul este aproape indestructibil și, deoarece nu este poros precum granitul, este ușor să vă păstrați blaturile relativ fără bacterii. Aveți grijă totuși la tigăile de gătit: Cuarțul poate fi deteriorat de căldura excesivă, așa că folosiți perne de încălzire în orice moment.

Care este mai scump marmura sau granit?

Granitul este mai puțin costisitor decât marmura, începând de la aproximativ 75 USD/picior pătrat instalat și cu 100 USD mai mult decât pentru piatra de ultimă generație. Blaturile de marmură instalate încep de la aproximativ 100 USD/picior pătrat și pot depăși 200 USD.