Cât de scump este navigarea în jurul lumii?

Cât de scump este navigarea în jurul lumii?

Costul mediu al navigației în jurul lumii

Deci, acum vom calcula costul mediu anual pentru navigarea în jurul lumii, care este de aproximativ 10.000-15.000 USD per persoană. Rețineți că în fiecare lună cheltuielile fluctuează și asta depinde de locul în care vă aflați și de ceea ce faceți

Cât de scump este navigarea în jurul lumii?

Este ieftin să navighezi în lume?

După cum am menționat mai devreme, puteți cheltui aproximativ 8.700 USD dacă navigați în jurul lumii pentru un an întreg și cu un buget redus. În bugetul sau planul dvs., trebuie să luați în considerare mâncarea și băuturile, întreținerea bărcii, asigurarea, taxele de acostare, costurile vizelor, combustibilul, excursiile, comunicarea și alte cheltuieli diverse.

Este scump să navighezi?

Credeți sau nu, navigația este mai puțin costisitoare decât majoritatea hobby-urilor, cum ar fi zborul cu un avion mic. De asemenea, nu trebuie să fiți super-fit, capabili sau un înotător puternic pentru a vă bucura de navigație. Tot ce ai nevoie este niște abilități de bază de navigare și să fii confortabil să fii pe apă într-un ajutor pentru flotabilitate.

Este scump să navighezi?

Este liber să navighezi în jurul lumii?

Probabil că va trebui să vă oferiți voluntar decât să găsiți un loc de muncă plătit, dar veți putea totuși să navigați în multe locații, poate chiar în întreaga lume, gratuit.

Cât costă să navighezi pe an?

Costul anual de întreținere poate varia între 2.000 USD și 3.000 USD pentru majoritatea ambarcațiunilor, în timp ce costurile totale anuale pot fi undeva între 3.000 USD și 7.000 USD. În acest ghid cuprinzător, vă vom arăta toate costurile pe care ați dorit vreodată să le cunoașteți când vine vorba de cumpărarea și deținerea unei ambarcațiuni cu pânze.

Cât costă să navighezi pe an?

Cât costă să navighezi în jurul lumii?

Treceți la răspunsul rapid

Puteți cheltui de la 700 USD sau până la 3.000 USD pe lună pentru două persoane - totul depinde de ce barcă aveți, cine lucrează cu barca dvs., unde navigați, cum vă place să vă petreceți timpul. , și altele. Să ne uităm la cheltuielile pe care probabil le veți întâlni atunci când navigați în jurul lumii.

Navigația este accesibilă?

Sigur, superyachturile sunt scumpe, dar la fel este totul super (cu excepția poate supermarketurilor). Dar o barcă cu pânze modestă, folosită, poate fi la fel de ieftină până la 1.500 USD și încă 1.400 USD pe an.
...
Costuri recurente:
Cost
Club de navigație 1.500 USD
Impozite variază
Costul total pe an 15.150 USD
pe luna 1.263 USD

Puteți naviga legal în jurul lumii?

Da, cu barca, echipamentul, documentația legală și alte pregătiri adecvate, cu siguranță este posibil. ... Deși nu aveți nevoie de un pașaport pentru apele internaționale, veți avea nevoie de acesta și de dovada proprietății ambarcațiunii dvs. (și eventual de o viză) atunci când intrați în portul unei alte țări.

Am nevoie de licență pentru a naviga în jurul lumii?

Nu aveți nevoie de licență pentru a naviga în jurul lumii. ... Deși multe țări necesită licențe pentru proprietarii și navlositorii locali de ambarcațiuni, ei nu aplică întotdeauna aceste reguli pentru vizitatorii marinarilor pe propriile iahturi.

Cum pot naviga gratuit?

Una dintre cele mai populare moduri de a învăța să navighezi gratuit este să te urcăm la bordul navei altcuiva . Alăturați-vă site-urilor precum Crewbay sau Crew Seekers și configurați un profil. Există, de asemenea, mai multe grupuri de Facebook la care te-ai putea alătura, cum ar fi „autostopul cu barca cu pânze și conexiunea echipajului”. Unii oameni se așteaptă să plătiți echipajului pe barca lor.