Cât durează pachetul Kool?

Cât durează pachetul Kool?

Pardoseala rece – Pardoseala rece ar trebui să dureze cel puțin 10 ani. Vremea înghețată reduce longevitatea acestei suprapuneri.

Poate fi reamenajată puntea Kool?

Odată cu refacerea suprafeței, puteți avea o suprapunere rece a pardoselii pentru piscine aplicată direct pe partea superioară a pardoselii existente . Contractorul dumneavoastră poate proiecta apoi stratul în funcție de preferințele dumneavoastră. Terenul piscinei tale va arăta nou-nouț.

Cum întrețineți un deck Kool?

Suprafețele Kool Deck și Solement pot oferi ani de frumusețe și durabilitate, dar necesită curățare regulată. Suprafețele trebuie curățate folosind apă și săpun puternic și o mătură cu peri de nailon pentru a curăța suprafața și apoi clătite cu un furtun de grădină.

Cât ar trebui să dureze o punte de piscină?

În cele mai multe cazuri, o terasă a piscinei proaspăt refăcută va dura între 10 și 20 de ani

Este deck-ul Kool durabil?

Durabil. Ca un strat de ciment pur, Kool Deck suportă îngheț-dezgheț, soare și condiții umede cu presiune hidrostatică, pe măsură ce se extinde, se contractă și betonul poate respira.

Poți refinisa pachetul Kool?

Refacerea suprafeței din beton al podelei piscinei vă poate condimenta vechea punte de piscină fără bătaia de cap de a rupe vechiul beton și de a turna nou. Refacerea suprafeței piscinei este un proces care fie repara suprafețele deteriorate din beton, fie le actualizează aspectul.

Poți revopsi puntea Kool?

Proprietarii de piscine pot aplica vopsele de suprafață pentru a recondiționa puntea rece și o pot face să pară aproape de nouă. Procesul de aplicare a vopselei pe puntea de răcire este ceva ce poate fi făcut de majoritatea proprietarilor de case, dar instrucțiunile de aplicare a vopselei trebuie urmate cu strictețe.

Cum se îndepărtează vopseaua pentru punte Kool?

Faceți o spălare ușoară cu acid cu o soluție 5-la-1 apă-acid muriatic. Apoi spălați cu presiune folosind un vârf de 25 de grade cu psi și gpm la fel ca în timpul îndepărtarii stratului. Urmați cu utilizarea unui degresant de calitate, apoi înălbiți. Terminați prin clătire și lăsați-o să se usuce complet

Puteți spăla cu putere deck-ul Kool?

Spălați-vă cu presiune deck-ul Kool. Umpleți mașina de spălat cu detergent standard de spălat sub presiune și pulverizați întreaga platformă Kool folosind un vârf de pulverizare de 15 până la 25 de grade îndreptat în jos la un unghi de 90 de grade. Puteți închiria o mașină de spălat cu presiune de la anumite magazine de produse pentru casă dacă nu dețineți una.

Cum îndepărtați rugina de pe puntea Kool?

Pentru a curăța petele fixate, utilizați detergentul comercial Kool Deck. Spălați petele de rugină cu o soluție de 40% acid muriatic și 60% apă (soluția ar trebui să bule).

Sunt punțile cool durabile?

În plus, este extrem de durabil (aproape de două ori mai puternic decât structura de bază), rezistent la pete și impermeabil (pentru a evita acumularea de mucegai). Așadar, în general, o terasă rece necesită puțină întreținere, suportă uzura tradițională și prelungește durata de viață a betonului, făcându-l o alegere foarte economică.

Este puntea Kool alunecoasă?

Acoperirile reci pentru podea sunt o alegere bună în jurul piscinelor din următoarele motive: Ele transformă aspectul piscinei dvs. Ei mențin suprafața răcoroasă în căldura verii. Nu sunt alunecoase când sunt ude.

Se poate repara puntea Kool?

Deși sistemele Kool Deck asigură o expansiune și o contracție îmbunătățită a elementelor de suprafață față de cimentul obișnuit, ele se pot fisura în timp și necesită reparații. Puteți repara fisurile din Kool Deck cu ajutorul unui kit de corespondență Kool Deck, disponibil prin Mortex Cor