Cât durează să obții GrooveBook?

Cât durează să obții GrooveBook?

Cât timp ar trebui să dureze până sosește Groovebook-ul meu? Groovebook-ul dvs. va fi tipărit la 2-3 zile după data de închidere . Oferim transport gratuit, așa că vă rugăm să acordați 15–18 zile lucrătoare pentru ca cartea dvs. să ajungă cu USPS Bulk Mail. Puteți verifica starea cărții dvs. în aplicație din Istoricul comenzilor din contul meu.

Cât durează să obții GrooveBook?

Primești primul tău Groovebook gratuit?

Dacă sunteți nou în acest serviciu, puteți obține prima dvs. carte GRATUIT (inclusiv transport gratuit) cu codul INSANITYGROOVE – trebuie doar să îl introduceți în timpul procesului de înscriere. Dacă nu sunteți familiarizat sau nu le-ați încercat încă, iată câteva dintre funcțiile mele preferate de Groovebook: ... Comandați cărți foto doar când le doriți.

De ce este Groovebook atât de ieftin?

Motivul pentru care costul serviciului de abonament lunar este scăzut este din cauza eficienței afacerii lor de imprimare comercială. Dacă s-ar întâmpla ceva cu afacerea de tipărire comercială, atunci GrooveBook ar putea, în esență, să iasă din afaceri

De ce este Groovebook atât de ieftin?

De ce Groovebook-ul meu spune că a fost expediat?

EXPEDIAT: Comanda dvs. completă a fost finalizată și expediată

Ce tip de hârtie folosește Groovebook?

Fotografiile tale ajung într-o carte foto lucioasă de 4,5 pe 6,5 inchi, tipărită pe hârtie de calitate de arhivă , perforată pentru îndepărtarea ușoară, dacă doriți, cu date, ora și locația telefonului tipărite în interiorul liniei de perforare (lipsesc unele locații). , iar instantaneul familiei mele la Casa Albă a fost etichetat simplu „Președinte”, ceea ce a făcut .

Ce tip de hârtie folosește Groovebook?

Prima lună de Groovebook este gratuită?

Asta înseamnă că poți partaja, încadra, decora, albume și multe altele. Toate acestea GRATUIT și doar 2,99 USD în fiecare lună pentru livrare și procesare! Si ghici ce! Prima ta carte este ON ME!

Groovebook este un abonament lunar?

Întâlni. Groovebook. într-o carte foto lunară pentru 3,99 USD/lună .

Ce înseamnă expediat pe Groovebook?

EXPEDIAT: Comanda dvs. completă a fost finalizată și expediată.

Cum știu când Groovebook este expediat?

Groovebook-ul dvs. va fi tipărit la 2-3 zile după data de închidere . Oferim transport gratuit, așa că vă rugăm să acordați 15–18 zile lucrătoare pentru ca cartea dvs. să ajungă cu USPS Bulk Mail. Puteți verifica starea cărții dvs. în aplicație din Istoricul comenzilor din contul meu.

GrooveBook este de fapt gratuit?

Despre Groovebook Aplicația

noastră gratuită și printurile simple facilitează partajarea fotografiilor. Eliberează-ți fotografiile de pe smartphone și distrează-te cu Groovebook. Livrarea este inclusă în prețul abonamentului dvs. lunar, așa că nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu călătoriile lungi la imprimantă sau cu privire la fotografiile pe care ar trebui să le salvați.

GrooveBook este deținut de Shutterfly?

Serviciul foto Shutterfly (SFLY) a adăugat GrooveBook în portofoliul său pentru 14,5 milioane de dolari. Soțul și soția lui GrooveBook, co-fondatorii Julie și Brian Whiteman și-au lansat serviciul de carte foto la serialul TV Shark Tank de la ABC la începutul acestui an.

Cât durează până sosește GrooveBook?

Cât timp ar trebui să dureze până sosește Groovebook-ul meu? Groovebook-ul dvs. va fi tipărit la 2-3 zile după data de închidere. Oferim transport gratuit, așa că vă rugăm să acordați 15–18 zile lucrătoare pentru ca cartea dvs. să ajungă cu USPS Bulk Mail. Puteți verifica starea cărții dvs. în aplicație din Istoricul comenzilor din contul meu.