Pe ce nuanță a pielii arată bine liliac?

Pe ce nuanță a pielii arată bine liliac?

Deoarece pielea ta are subtonuri roșiatice, roz sau albastre, vei arăta grozav în culori care reflectă aceste tonuri! Alege culorile albastre, teal, liliac, lavandă și trandafiri. Deoarece pielea ta are subtonuri aurii și galbene, ar trebui să alegi culori care reflectă aceste tonuri!

Liliac se potrivește pielii palide?

Albul te va face să arăți prea palid, iar negrul îți va da o atmosferă goth. Nici neonurile, galbenele și liliacul nu vor scoate tot ce este mai bun în pielea ta.

Pe ce nuanță a pielii arată bine lavanda?

LAVANDA MOLE

Cea mai bună pentru TONURI LUXE RACE, această culoare feminină și romantică vă arată eterică! Deoarece culorile puternice și îndrăznețe pot arăta dure, alegeți pasteluri sau nuanțe slabe care nu vor concura cu pielea dvs.

Este liliac o culoare măgulitoare?

Dar este liliac o culoare pe care toată lumea o poate purta? Din fericire, această drăguță pastelată poate fi măgulitoare pentru aproape orice nuanță de piele! Este super drăguț pentru surorile noastre frumoase de ciocolată și la fel de minunat pentru acele surori cu pielea deschisă, cu nuanțe mai calde.

Ce nuanță a pielii poate purta violet?

Violetul (denumirea tehnică a violetului) este o culoare asemănătoare ceaiului, care poate fi purtată atât în ​​culorile calde, cât și în cele reci. Diferența este că subtonurile reci pot purta toate violetele, iar subtonurile calde pot purta cu succes doar capătul mai cald al spectrului violet.

Lavanda arată bine pe pielea palidă?

Doar potriviți intensitatea culorii cu cât de scăzut sau de mare contrast este colorarea dvs. Cu alte cuvinte, dacă ai pielea palidă și părul deschis la culoare, un violet lavandă ți se va potrivi mai bine. Dacă ai părul întunecat și pielea mai închisă, un violet intens va fi zdrobitor.

Ce culori arată mai rău pe pielea palidă?

Ar trebui să evitați să purtați nuanțe moi, pastelate și luminoase. Dacă ai pielea palida, atunci ar trebui să încerci culori care vor contrasta clar cu nuanța pielii tale. Puteți încerca culori închise precum maro, negru, gri, visiniu, verde, bleumarin și nuanțe închise de albastru. Ar trebui să evitați să purtați nuanțe moi, pastelate și luminoase.

Este liliac bun pentru tonurile reci ale pielii?

Femeile cu nuanțe de piele răcoroase de vară vor arăta cel mai bine în nuanțe moi de albastru, mov și lavandă. Aproape orice nuanță pastel va fi potrivită, deși neutrele pot fi purtate bine și de acest tip de colorare. Pentru a evita să arăți palid și spălat, stai departe de tonurile de negru, portocaliu și pământ.

Lavanda arată bine pe toate tonurile de piele?

Doar potriviți intensitatea culorii cu cât de scăzut sau de mare contrast este colorarea dvs. Cu alte cuvinte, dacă ai pielea palidă și părul deschis la culoare, un violet lavandă ți se va potrivi mai bine. Dacă ai părul întunecat și pielea mai închisă, un violet intens va fi zdrobitor.

Ce nuanță a pielii se potrivește cu lavandă?

Păr colorat: lavandă sau violet

„Violetele sunt în general mai reci, așa că funcționează cel mai bine pe tonuri echilibrate ale pielii”, spune Godard. „Adică, nici roz, nici rece, nici subtonuri galbene și calde. Acest lucru se datorează faptului că violetul este opus acelor tonuri de pe roata culorilor.

Pe ce nuanță a pielii arată bine violetul?

„Prefer ca tonurile mai deschise ale pielii să facă mai multe violete pastelate... în timp ce persoanele cu păr și tonuri ale pielii mai închise ar trebui să meargă către violetele mai profunde și mai bogate.” Cu alte cuvinte, „Dacă aveți nuanțe reci, alegeți un violet mai rece, iar dacă aveți tonuri de piele mai calde, este mai bine un violet mai cald.” De obicei, puteți face acest lucru pur și simplu prin...

Lavanda este o culoare rece sau caldă?

Mov este punctul de întâlnire pe roata culorilor dintre roșu cald și albastru rece, ceea ce înseamnă că violetele roșiatice sunt calde, iar violetele albăstrui sunt reci. Nuanța roz a liliacului îl pune spre capătul cald al roții. Levănțica, totuși, este o culoare rece - datorită nuanțelor sale de albastru.