Care este codul de la ușă în SCP Containment Breach?

Care este codul de la ușă în SCP Containment Breach?

7816

Codul cheie pentru a accesa această cameră este 7816 . Poate fi descoperit printr-o conversație declanșată aleatoriu pe canalul 5 al radioului. Șeful Securității Franklin îi permite Dr. Harp să transmită codul, permițând jucătorului să recupereze codul și să-l folosească.

Care este codul de la ușă în SCP Containment Breach?

Cum îmi găsesc codul de acces SCP?

La intrarea în tunelurile de întreținere sunt două lifturi separate printr-o ușă de explozie. Un bilet ars poate fi găsit pe pământ lângă ușa de explozie. Dacă jucătorul găsește documentul lui SCP-372, codul ușii de explozie va fi scris în partea de jos a acestuia.

Cum deschizi o ușă SCP 079?

Odată ce jucătorul reactivează sistemul de control de la distanță, SCP-079 va deschide ușa de ieșire. După ce SCP-079 își face propunerea, va afișa un „X” pe ecran și nu va vorbi cu jucătorul până când sistemul de control al ușii este reactivat.

Cum deschizi o ușă SCP 079?

Cum deschizi ușile în SCP - Containment Breach?

Potrivit ghidului, SCP-173 este capabil să deschidă uși apăsând butonul de lângă o ușă.

Cum intru în zona de intrare SCP CB?

Pentru a trece prin punctul de control al Reținerii Grele, SCP-008 trebuie să fie reținut prin închiderea canistrei de gaz din interiorul camerei sale de reținere. Odată ce va fi reținută, blocarea zonei va fi ridicată, permițând accesul în Zona de intrare.

Cum intru în zona de intrare SCP CB?

Care este codul pentru SCP 860?

Re: SCP 860 - Codul ușii? Regalis a scris: De fapt, codul este „ABCD”, așa că nu, nu poate fi deschis

Cum obțin codul de izolare grea?

Pentru a accesa Zona de izolare grea, jucătorul trebuie fie să evadeze din Dimensiunea de buzunar, care le va depozita într-una dintre mai multe camere din zonă, fie să ridice blocarea zonei din camera de supraveghere.

Ce se întâmplă dacă eliberezi SCP 035?

Odată ce 035 este eliberat, el va pleca pur și simplu și nu îl veți putea găsi până nu ajungeți în Zona de intrare, unde îl puteți găsi mort într-un birou.

Cum folosesc 079?

În joc
  1. SCP-079 poate face clic pe pictogramele ușilor pentru a le deschide/închide sau încuia.
  2. Cu nivelul de acces 2, o pictogramă triunghi de avertizare în mijlocul unei încăperi poate fi folosită pentru a încuia temporar toate ușile și pentru a stinge luminile din cameră. ...
  3. SCP-079 poate face clic pe pictograma porții Tesla pentru a produce instantaneu un șoc mortal.

Este SCP-079 prietenos?

La fel ca mulți SCP inteligenți, SCP-079 are capacitatea de a vorbi în limbi umane și este destul de conversațional și vernacular, dar tonul său este foarte nepoliticos, plin de ură și aspru.

Este SCP-079 dăunător?

SCP-079, denumit „Vechea IA”, este un microcomputer sensibil. Se teoretizează că aceasta este cauza breșei de izolare și este considerată antagonistul secundar al SCP - Containment Breach.
...
SCP-079
Clasa de obiecte Euclid
Anima? Nu
Dăunător? Potenţial
Link SCP SCP-079

Cum deschid SCP Containment Breach?

Accesați fișierele și faceți clic dreapta pe .exe pe care îl utilizați pentru a rula jocul și faceți clic pe Creare comandă rapidă. Continuați să trageți acea comandă rapidă pe desktop și ar trebui să fiți bine. Puteți redenumi comanda rapidă din „SCP - Containment Breach - Shortcut” în doar „SCP - Containment Breach”, dacă doriți, de asemenea.

Unde este telecomanda SCP?

SCP-079 poate fi găsit în camera sa de izolare. Camera în sine nu poate fi explorată complet până când jucătorul nu a dezactivat sistemul de control de la distanță al ușii din centrul electric. În partea îndepărtată a camerei este o celulă închisă care ține Exidy Sorcerer pe care rulează SCP-079.

Din ce sunt făcute ușile SCP?

Ușa SCP-Gate este construită dintr-un miez din lemn compozit durabil, rezistent la umiditate de 3/4” și un laminat decorativ de înaltă presiune pe ambele părți.