Cât durează tuburile laser C02?

Cât durează tuburile laser C02?

Toate tuburile laser CO2 din sticlă se degradează în timp, cu durate de viață variind de la 3 luni la 3 ani. Practic, CO2 din interiorul tubului se descompune în monoxid de carbon și oxigen cu utilizarea. Dacă supraîncărcați tubul, accelerează acest proces și reduce durata de viață.

Cât ar trebui să dureze un tub laser CO2?

Toate tuburile laser CO2 din sticlă se degradează în timp, cu durate de viață variind de la 3 luni la 3 ani. Practic, CO2 din interiorul tubului se descompune în monoxid de carbon și oxigen cu utilizarea.

Când ar trebui să-mi înlocuiesc tubul laser CO2?

Introducere: Înlocuirea unui tub

laser CO2 Tuburile laser CO2 găsite în multe mașini de tăiat/gravoare cu laser au doar o durată de viață de aproximativ 1000 - 2000 de ore, după care trebuie înlocuite.

Cât ar trebui să dureze un tub laser?

Producătorul afirmă că durata de viață a tubului laser este între 1200 și 2000 de ore. Cele 2000 de ore pot fi legate de utilizarea laserului timp de 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână și 50 de săptămâni pe an. Am observat că clienții noștri nu folosesc aparatul laser atât de mult.

Puteți reumple un tub laser CO2?

Deschidem tubul până la presiunea camerei, adăugăm un niplu de reumplere, pompăm cel vechi și umplem cu amestec laser proaspăt, apoi sigilăm tubul și îl aliniem la specificațiile din fabrică. Totul se face în 3-4 zile de la sosirea aici.

Care este durata de viață a unui gravor laser?

25.000 până la 50.000 de ore

Durata de viață tipică a modulelor cu diode laser este de 25.000 până la 50.000 de ore. Dacă temperatura diodei laser crește peste temperatura maximă de funcționare, performanța pe termen lung se poate degrada semnificativ, până la o defecțiune completă inclusiv.

De ce sunt tuburile laser CO2 atât de lungi?

Problema cheie a mașinilor cu laser Co2 – este dimensiunea. Toate sunt foarte mari și voluminoase. Un tub de CO2 necesită mult spațiu. Putere mai mare => tubul mai lung => dimensiunea mai mare

Când trebuie înlocuit un tub laser?

Nu rulați niciodată un tub laser în afara șasiului laser, nu învingeți niciodată niciun sistem de siguranță încorporat în tăietorul dvs. cu laser! Tuburile laser CO2 găsite în multe tăietoare/gravoare cu laser au o durată de viață de aproximativ 1000 - 2000 de ore, după care trebuie înlocuite.

Cum curățați un tub laser CO2?

Goliți rezervorul, umpleți-l cu apă de la robinet și goliți-l. Cumpărați câțiva litri de oțet și amestecați 50-50 cu apă rece de la robinet și porniți pompa și lăsați-o să curgă prin sistemul dvs. peste noapte, verificați starea a doua zi și porniți-o mai mult dacă este necesar. Repetați dacă este necesar și mergeți cu un amestec de 75-25 dacă primul nu a făcut nicio schimbare.