Cât timp îmi pot păstra mașina în Grecia?

Cât timp îmi pot păstra mașina în Grecia?

șase luni

Persoanele (străini sau greci) care au reședința permanentă în străinătate își pot aduce mașina privată, rulota sau motocicleta în Grecia și o pot folosi temporar în Grecia – pentru o perioadă de șase luni, continuu sau nu, pe o perioadă de douăsprezece luni. luni – fără a fi obligat să plătească taxele relevante. ...

Cât timp pot păstra o mașină britanică în Grecia?

Vehiculele din Marea Britanie pot fi importate temporar în Grecia timp de până la 6 luni fără documente vamale.

Cât timp poate rămâne o mașină înmatriculată în Marea Britanie în Europa?

Legea Regatului Unit se aplică în continuare unui vehicul înmatriculat în Regatul Unit dacă îl luați în străinătate pentru mai puțin de 12 luni . Aceasta înseamnă că trebuie să vă asigurați: vehiculul dvs. este impozitat în Regatul Unit în timp ce se află în străinătate.

Poți conduce o mașină străină în Grecia?

Mașinile și motocicletele străine pot fi importate temporar în Grecia timp de până la șase luni. După șase luni, vehiculul trebuie: să fie importat în Grecia și să nu poată fi folosit până când nu este pe plăcuțele grecești. Fii reexportat din Grecia.

Cât costă înmatricularea unei mașini din Marea Britanie în Grecia?

Cost aici 50 de euro. Înapoi la minister cu acest document, mai multă hârtie scoasă și 75 de euro plătiți pentru plăcuțe. (Acest lucru trebuie să plătiți direct într-o bancă în contul lor (Millennium Bank)). Biroul va emite apoi „jurnalul de bord” al vehiculului verde care trebuie dus la biroul fiscal și plata taxei rutiere a anului.

Cât timp poate rămâne o mașină înmatriculată în Regatul Unit în Grecia?

Persoanele (străini sau greci) care au reședința permanentă în străinătate își pot aduce mașina privată, rulota sau motocicleta în Grecia și o pot folosi temporar în Grecia – pentru o perioadă de șase luni, continuu sau nu, pe o perioadă de douăsprezece luni – fără a fi obligat să plătească taxele aferente. ...

Pot înmatricula mașina din Marea Britanie în Grecia?

În termen de 30 de zile (foarte important) trebuie să prezentați acest lucru la vama greacă (în acest caz, cu siguranță, faceți-o în 20 de zile, deoarece timpul este critic), importatorul va face toate acestea pentru dvs., dar trebuie să fiți prezent. ... Cu condiția să îndepliniți aceste criterii, NU există taxe de import către pa

Îmi pot aduce mașina în Grecia?

Mașinile și motocicletele străine pot fi importate temporar în Grecia timp de până la șase luni. După șase luni, vehiculul trebuie fie: ... să fie reexportat din Grecia. Să fie sigilat (legat) cu vamă timp de cel puțin șase luni (dar nu mai mult de 24 de luni).

Cât timp pot păstra o mașină în Europa?

Mașina dumneavoastră poate rămâne în UE în conformitate cu procedura de admitere temporară până la 6 luni. Același lucru este valabil și pentru buggy-uri și ATV-uri. Dacă aduceți o barcă, totuși, o puteți păstra acolo mult mai mult timp - un total de 18 luni

Cât timp îmi pot păstra mașina înmatriculată în Regatul Unit în Franța?

șase luni

Vehiculele din Marea Britanie pot fi importate temporar în Franța timp de până la șase luni în orice perioadă de 12 luni. Pentru a rămâne pe partea dreaptă a legii, următoarele documente ar trebui să fie întotdeauna purtate: Permis de conducere complet, valabil din Regatul Unit.

Pot conduce o mașină înmatriculată în Marea Britanie în Europa?

Trebuie să ai cu tine permisul de conducere din Marea Britanie. Nu aveți nevoie de un permis de conducere internațional (IDP) pentru a vizita și a conduce în UE, Elveția, Islanda sau Liechtenstein. Este posibil să aveți nevoie de un IDP pentru a conduce în unele țări UE și Norvegia dacă aveți: un permis de conducere pe hârtie.

Cât costă înmatricularea unei mașini în Grecia?

În special, aceștia plătesc taxa de licență de 75 de euro și taxa de transfer, care variază în funcție de centimetrii cubi ai mașinii: 30 de euro pentru vehiculele de la 51 la 400 de centimetri cubi. 45 EUR pentru vehicule de la 401 la 800 de centimetri cubi. 60 de euro pentru o mașină de la 801 la 1.300 de centimetri cubi.

Pot conduce o mașină pe partea dreaptă în Grecia?

Conduceți pe partea dreaptă a drumului. Toți ocupanții vehiculului trebuie să poarte centurile de siguranță atunci când sunt montate. Copiii sub 10 ani nu pot călători pe scaunul din față. Scaunele pentru copii sunt obligatorii pentru copiii de până la 4 ani.