Cât timp trebuie să se usuce sigiliul de apă al lui Thompson înainte de ploaie?

Cât timp trebuie să se usuce sigiliul de apă al lui Thompson înainte de ploaie?

2 ore

Acoperirea va varia în funcție de textura și porozitatea suprafeței de tratat. TIMP DE USCARE Thompson's Water Seal trebuie să fie uscat în 2 ore în condiţii normale.

Cât timp trebuie să se usuce Thompson înainte de ploaie?

Acoperirea va varia în funcție de textura și porozitatea suprafeței de tratat. TIMP DE USCARE Thompson's Water Seal trebuie să fie uscat în 2 ore în condiţii normale. Timpii de uscare depind de textura și tipul de suprafață pe care o acoperiți. Scoateți cât mai mult produs din echipament înainte de curățare.

Cât timp înainte ca Thompson Water Seal să se poată uda?

Suprafețele acoperite cu sigiliul de apă Thompson ar trebui să fie uscate în aproximativ 24 de ore. Acesta este tot timpul de care trebuie să așteptați înainte de a putea merge pe suprafața etanșă dacă ați urmat corect instrucțiunile de aplicare. Ce este asta?

Cât durează să se usuce Thompson Water Seal?

24 de ore

Lăsați cel puțin 24 de ore să se usuce; cu toate acestea, timpul de uscare va varia în funcție de substrat, temperatură și umiditate. Când este complet uscat, efectuați testul de stropire pentru a determina dacă este necesar un al doilea strat. Lăsați timp de uscare 45 de zile înainte de a aplica vopsea latex peste WaterSeal ® Clear Multi-Surface Waterproofer de la Thompson .

Puteți aplica sigiliul de apă al lui Thompson în ploaie?

Puteți aplica unele produse cu un pulverizator de grădină sau o rolă de vopsea, dar pentru patarea clasică de podea, cel mai bine este un tampon de vopsea pe un stâlp de prelungire. Dacă îl aplicați înainte de a ploua, atunci va sigila lemnul. Dacă plouă abundent, produsul se va usca tulbure la suprafață, dar totuși funcționează.

Cum faci Thompson Water Seal să se usuce mai repede?

Cum să remediați problemele de etanșare a apei Thompson
  1. Îndepărtați excesul de produs imediat ce îl observați.
  2. Oferă proiectului tău mai mult timp de uscare - până la o săptămână.
  3. Utilizați un ventilator pentru a accelera procesul de uscare a materialului de etanșare.
  4. Păstrați hainele subțiri, indiferent de produsul Thompson pe care îl aveți.
  5. Folosiți un pulverizator pentru a aplica materialul de etanșare ori de câte ori puteți.

De câte straturi de Thompson Water Seal am nevoie?

Un singur strat este suficient, dar dacă se dorește mai multă culoare, un al doilea strat poate fi aplicat cu două ore înainte ca primul strat să se usuce. Cu petele de impermeabilizare Thompson ® WaterSeal ® , vă puteți curăța uneltele cu apă și săpun.

Se poate aplica Thompson's Water Seal pe lemnul umed?

Petele de impermeabilizare Thompson ® WaterSeal ® pot fi aplicate pe lemnul umed, așa că trebuie să așteptați doar aproximativ două ore pentru a începe aplicarea vopselei. Unele dintre celelalte produse ale noastre necesită ca lemnul să se usuce timp de 48 de ore înainte de a aplica un strat de acoperire.

Puteți aplica sigiliu de apă în ploaie?

Dacă îl aplicați înainte de a ploua, atunci va sigila lemnul. Dacă plouă abundent, produsul se va usca tulbure la suprafață, dar totuși funcționează.

Puteți aplica Thompson's Water Seal pe vreme rece?

Asigurați-vă că atât temperatura suprafeței, cât și cea a aerului sunt peste 50°F în timpul aplicării și rămân peste 40°F timp de 48 de ore după aplicare. Nu aplicați produsul dacă se prognozează ploaie în 24 de ore de la aplicare.