Cât va dura un Pontiac Vibe GT 2009?

Cât va dura un Pontiac Vibe GT 2009?

În medie, un Pontiac Vibe va dura în jur de 230.000 de mile, oferindu-i o speranță de viață de 17 ani, cu un kilometraj mediu de 13.500 de mile pe an. Privind datele de la Repairpal.com, putem vedea că Pontiac Vibe sunt într-adevăr mașini de încredere. Mașina primește un rating de fiabilitate de 4,1/5 stele.

Este de încredere Pontiac Vibe GT?

Fiabilitatea Toyota cu performanță GT

Pontiac Vibe GT are fiabilitatea unui Toyota Matrix, cu ceva mai multă personalitate și performanță. Se descurcă bine și este distractiv de condus, dar atmosfera cu scaunele din spate rabatabile este încă foarte utilitar. Defalcarea evaluării (din 5): Confort 4.0.

Este Pontiac Vibe 2009 o mașină bună?

Are scoruri de siguranță peste medie. De asemenea, are o cabină confortabilă cu cinci locuri, cu mult spațiu rămas pentru încărcătură. Este disponibilă și tracțiunea integrală, ceea ce este rar în această clasă. Vibe are evaluări grozave de economie de combustibil de 26/32 mpg oraș/autostradă, având în vedere că are cinci locuri confortabil și poate transporta o mulțime de lucruri.

Este Pontiac Vibe o mașină de încredere?

Sunt Pontiac Vibes de încredere? În ceea ce privește fiabilitatea dintre toate modelele Pontiac, Vibe ocupă locul nouă din 17 modele cu un scor de fiabilitate de 8,84 față de media de 11,72. Aceasta înseamnă că este mai puțin probabil să prezinte probleme grave în comparație cu alt model Pontiac

Pontiac Vibe 2009 are un motor Toyota?

Vibe a fost reproiectat, împreună cu Matrix, pentru anul model 2009 și a debutat la Salonul Auto LA din decembrie 2007.
...
A doua generație (2008)
A doua generație
Legate de Toyota Matrix (E140) Toyota Corolla (E140)
Grup motopropulsor
Motor 1,8 L 2ZR-FE I4 2,4 L 2AZ-FE I4
Transmisie Manual cu 5 trepte automat cu 4/5 trepte

Ce este GT pe un Pontiac Vibe?

Dacă te uiți la vibrații de prima generație uzate, GT vine cu 1,8 litri, la fel ca vibrația de bază. Diferența este că GT are 180 de cai putere față de bazele 130. GT are și VVTiL în loc de doar VVTi.

Care este cel mai bun an pentru Pontiac Vibe?

2003

Pontiac Vibe a apărut pentru anul model 2003 la recenzii în general favorabile. A fost considerată în general cea mai bună compactă GM de până acum, ceea ce era, desigur, o bară destul de joasă.

Este un Vibe din 2009 o mașină bună?

Are scoruri de siguranță peste medie. De asemenea, are o cabină confortabilă cu cinci locuri, cu mult spațiu rămas pentru încărcătură. Este disponibilă și tracțiunea integrală, ceea ce este rar în această clasă. Vibe are evaluări excelente de economie de combustibil de 26/32 mpg oraș/autostradă, având în vedere că are cinci locuri confortabile și poate transporta o mulțime de lucruri.

Este Pontiac Vibe o mașină de încredere?

Sunt Pontiac Vibes de încredere? În ceea ce privește fiabilitatea dintre toate modelele Pontiac, Vibe ocupă locul nouă din 17 modele cu un scor de fiabilitate de 8,84 față de media de 11,72. Aceasta înseamnă că este mai puțin probabil să prezinte probleme grave în comparație cu alte modele Pontiac.

În ce an este cel mai bun Pontiac Vibe?

Pontiac Vibe a apărut pentru anul model 2003 la recenzii în general favorabile. A fost considerată în general cea mai bună compactă GM de până acum, ceea ce era, desigur, o bară destul de joasă.

Ce tip de motor este într-un Pontiac Vibe 2009?

Motor I-4 de 2,4 litri.

Pontiac Vibe 2009 este produs de Toyota?

Produse la uzina comună între GM și Toyota, cunoscută sub numele de NUMMI din Fremont, California, din 2002, Matrix și Vibe intră în a doua generație ca modele 2009. ... Acum cunoscut sub numele de Corolla Matrix, noua Toyota și-a făcut recent debutul mondial la SEMA.

Pontiac Vibe 2010 are un motor Toyota?

Motorul standard pentru Vibe 2009-2010 este un motor Toyota 1.8L DOHC 2ZR-FE de 132 CP, la fel ca la Corolla și Matrix. Un motor opțional de 2,4 litri cu 4 cilindri 2AZ-FE de 158 CP este același ca la Toyota Camry și RAV4.

Sunt piesele Pontiac Vibe și Toyota Matrix interschimbabile?

Re: Piese Matrix / Vibe interschimbabile? (joatmon)

Și, de fapt, părțile interioare ale corpului ar trebui să fie perfect interschimbabile. Culorile pot fi puțin diferite, dar piesele sunt exact aceleași.