Dispozitivele numără în caseta de umplere?

Dispozitivele numără în caseta de umplere?

Calculați echivalentele conductorilor pentru a preveni încălcările umplerii cutiei conform IRC 2012. Umplerea cutiei nu este doar numărul de fire din cutie, ci este volumul total al conductorilor, dispozitivelor și fitingurilor dintr-o cutie. Fiecare cutie de priză are o anumită cantitate de spațiu pentru conductori, dispozitive și fitinguri.

Dispozitivele numără în caseta de umplere?

Care dintre următoarele conductoare nu vor fi luate în considerare pentru calculele de umplere a cutiei?

Puteți omite conductorii de împământare a echipamentului și până la patru fire de fixare de 16 AWG și mai mici din calculele de umplere a cutiei, dacă acestea intră în cutie dintr-un corp de iluminat tip cupolă sau un baldachin similar (de exemplu, un baldachin de ventilator de tavan) conform secțiunii E3905.

Se numără firele de fixare în umplerea cutiei?

Conductorii de împământare a echipamentului intră în cutie printr-o cale de rulare sau cablu și, prin urmare, trebuie să fie numărați în calculele de umplere a cutiei. ... În anumite condiții, se pot instala până la patru conductori de corpuri de iluminat (corp de iluminat) și un conductor de împământare a echipamentului, dar nu sunt luate în considerare în calculul de umplere a casetei.

Se numără firele de fixare în umplerea cutiei?

Care dintre următoarele va conta drept conductor într-un calcul de umplere a casetei?

Un fir care își are originea în interiorul unei cutii de dispozitiv și nu părăsește cutia dispozitivului, cum ar fi o coadă, contează ca un conductor atunci când se calculează umplerea cutiei.

Piulițele de sârmă contează în calculele de umplere a cutiei?

Contrapiulițele, bucșele, conectorii de sârmă și alte fitinguri mici nu sunt luate în considerare în calculele de umplere a cutiei . (A se vedea figura 1.) Fiecare conductor care provine din afara cutiei care este terminat sau îmbinat în interiorul cutiei trebuie numărat o dată.

Piulițele de sârmă contează în calculele de umplere a cutiei?