Este absolventul supraevaluat?

Este absolventul supraevaluat?

The Graduate

Filmul care a rezumat totul a fost The Graduate, lansat în 1967. ... Deși The Graduate nu este un film rău în niciun caz, este foarte supraevaluat.

Ce este atât de grozav la absolvent?

Cumpărarea impulsionată a lui Turman a dus la unul dintre cele mai importante filme de până acum: The Graduate, lansat în decembrie 1967. Succesul său – o valoare brută de aproape 105 milioane de dolari, al treilea cel mai mare la acea vreme – a revoluționat luarea deciziilor de la Hollywood cu privire la filmele făcute. cum au fost turnate și cui au fost comercializate.

De ce este popular The Graduate?

În cele peste două decenii de când a devenit pentru prima dată un fenomen de box-office, reputația lui The Graduate ca una dintre marile comedii americane a crescut și s-a adâncit. Tratamentul inițierii unui tânăr în misterele sexului de către o femeie căsătorită mai în vârstă a devenit un model pentru această fantezie comună.

Este Elaine însărcinată în The Graduate?

În timpul uneia dintre întâlnirile lor, doamna Robinson dezvăluie că căsătoria ei fără dragoste a rezultat atunci când a rămas accidental însărcinată cu fiica ei, Elaine. Când Benjamin sugerează în glumă că se întâlnește cu Elaine, dna.

De ce sunt triști la sfârșitul The Graduate?

Faptul că Elaine strigă „Nu pentru mine” ca răspuns, implică faptul că Elaine vede fraza doamnei Robinson ca referindu-se la întregul ei viitor (The Graduate). ... Oamenii care afirmă că filmul se termină pesimist ignoră faptul că este o reacție firească să te simți nervos sau îngrozit la ruperea tuturor legăturilor cu familia.

Care este mesajul absolventului?

Temele principale ale filmului gravitează în jurul incertitudinii lui Ben cu privire la direcția sa în viață, contrastată cu așteptările impuse lui de către adulții din jurul lui. Mike Nichols a fost deosebit cu alegerea sa de simbolism. El folosește o varietate de elemente vizuale pentru a întări ideile pe care narațiunea le prezintă deja

De ce sunt triști la sfârșitul The Graduate?

Faptul că Elaine strigă „Nu pentru mine” ca răspuns, implică faptul că Elaine vede fraza doamnei Robinson ca referindu-se la întregul ei viitor (The Graduate). ... Oamenii care afirmă că filmul se termină pesimist ignoră faptul că este o reacție firească să te simți nervos sau îngrozit la ruperea tuturor legăturilor cu familia.

Absolventul rezistă?

A fost una dintre primele lucrări definitorii ale mișcării New Hollywood, care a continuat să domine cinematografia americană din anii 1970. Deși filmul are acum peste 50 de ani, The Graduate încă rezistă. Povestea majorității care le-a vorbit tinerilor anilor ’60 încă vorbește noilor telespectatori din prezent

Cu cine se căsătorește Elaine în The Graduate?

Ea nu-și iubește cu adevărat soțul și caută o aventură ca o scăpare de la plictiseală. Căsătoria lui Elaine cu Carl este o falsă, împinsă asupra ei de părinții ei, care sunt disperați să o scape de Ben. Ea merge cu ea.

Câți ani are Elaine în The Graduate?

Robinson afirmă: „Benjamin, am de două ori vârsta ta”. Anne Bancroft avea 35 de ani, cu doar șase ani mai în vârstă decât Hoffman. Fiica doamnei Robinson, Elaine, are 19 ani și a fost interpretată de Katharine Ross, care avea 27 de ani la acea vreme.

De ce doamna Robinson nu a vrut ca Ben să se întâlnească cu Elaine?

Opoziția lui Robinson față de Ben să o întrebe pe Elaine este motivată de ura de sine. Doamna Robinson probabil crede că orice tânăr de vârsta lui Ben care s-ar culca cu ea are standarde extrem de scăzute, un set de standarde care îl face automat ineligibil să se întâlnească cu Elaine.

Elaine a fost căsătorită la sfârșitul filmului The Graduate?

După ce familia este sfâșiată de aventură, Braddock prăbușește nunta lui Elaine într-un act culminant de rebeliune tinerească. O ceartă izbucnește și cei doi fug de la biserică și se urcă într-un autobuz. Adrenalina lor jubiloasă se estompează încet, lăsându-i să-și contemple viitorul incert

Este sfârșitul filmului The Graduate fericit sau trist?

Sfârșitul din The Graduate este oarecum criptic. Benjamin apare, prăbușește nunta lui Elaine, luptă împotriva oaspeților furioși cu o cruce și fuge cu mireasa. Sunt complet bucuroși, râd și entuziasmați, în timp ce sar în autobuzul orașului. Dar treptat, expresiile feței lor se schimbă, devenind mai neutre.

De ce plânge vara la sfârșitul The Graduate?

... există o scenă în care Tom și Summer merg și o văd pe Absolventul și ea urlă la sfârșitul filmului. Sunt curios care credeți că este semnificația plânsului ei. În mod evident, înseamnă ceva pentru că se întâmplă atunci când el își amintește toate semnele pentru încheierea relației lor.

Ben se căsătorește cu Elaine în The Graduate?

Benjamin decide să-i spună lui Elaine totul. Elaine este furioasă și nu vrea nimic de-a face cu el și se întoarce la Berkeley, unde este studentă universitară. După multe luni, Benjamin decide să se căsătorească cu Elaine.