Idolii K-pop trebuie să-și cumpere propriile haine?

Idolii K-pop trebuie să-și cumpere propriile haine?

În MV-uri și pe scenă, hainele pe care le poartă idolii sunt de obicei închiriate sau cumpărate de companie, astfel încât idolii să nu fie nevoiți să plătească. Idolii de succes pot câștiga mulți bani, astfel încât își pot permite haine scumpe. Hainele scumpe pot fi, de asemenea, cadouri de la familie, prieteni, fani etc.

Pot idolii kpop să aleagă ce poartă?

În timpul emisiunilor precum Music Bank, Show Champion etc., ei NU își vor alege ținutele. Stilistii fac. Cu toate acestea, în timpul antrenamentelor lor de dans (în studioul de dans al companiei lor), ei vor purta propriile haine. Uneori, în timpul antrenamentelor de dans, totuși, se vor îmbrăca în costume amuzante/drăguțe.

Idolii kpop își păstrează ținutele?

Rareori, Idolii păstrează hainele pe care le poartă de la spectacole și evenimente pentru că se poartă o singură dată și nu se mai poartă. Departamentul de garderobă le păstrează de obicei în depozit. Dar dacă sunt sponsorizate (sau smulse de la diverse mărci), vor fi returnate după.

Compania Kpop își plătește hainele?

Mulți cursanți au bani trimiși lunar de la familiile lor, pe care îi pot folosi pentru a cumpăra îmbrăcăminte. Și companiile vor oferi de obicei cel puțin o mică alocație stagiarilor care nu au acest privilegiu.

Idolii își spală singuri rufele?

Este suficient să spunem că idolii nu au nevoie să aibă grijă de ținutele lor de scenă, atunci când vine vorba de curățare. Reședințele sunt ca orice alt loc, iar cele mai multe bucăți de rufe se fac „acasă”.

Blackpink își alege propriile haine?

Da, toți membrii sunt foarte interesați de modă

Idolii kpop sunt forțați să poarte rochii scurte?

Ei bine, totul depinde de stilistii companiei. Stilistii vor decide daca sa poarte rochie scurta sau rochie lunga. Dar dacă un idol se simte inconfortabil, ea poate vorbi de la sine.

Idolii kpop își aleg ținutele de aeroport?

Da! Oamenii sunt cel mai încântați de moda aeroportului, deoarece idolii le aleg singuri, iar fanii pot cunoaște gustul idolului lor. Iată câteva imagini cu idoli purtând după simțul lor al stilului.

Idolii kpop își schimbă ținutele în timpul concertelor?

Minho a vorbit și despre provocările schimbărilor rapide din culise, explicând: „La concertele noastre, trebuie să ne schimbăm întreaga ținută în trei minute. Jachetele și pantalonii alunecă imediat, dar cămășile au nasturi. Fixarea butoanelor necesită prea mult timp

Idolii K-pop își plătesc hainele?

Nu. Compania lor plătește pentru toate hainele lor normale/de scenă. Site-urile de fani fac adesea cadou haine. Sponsorii le vor oferi haine (Twice-Nike, BTS- Puma, Blackpink-Guess…) și îi vor plăti să le poarte.

Idolii K-pop își cumpără propriile haine?

În MV-uri și pe scenă, hainele pe care le poartă idolii sunt de obicei închiriate sau cumpărate de companie, astfel încât idolii să nu fie nevoiți să plătească. Idolii de succes pot câștiga mulți bani, astfel încât își pot permite haine scumpe. Hainele scumpe ar putea fi, de asemenea, cadouri de la familie, prieteni, fani, etc., Răspunsuri serioase, știe MULT despre ele.

Idolii K-pop primesc haine gratuite?

În timpul lor, idolii Kpop sunt în cea mai mare parte liberi să poarte orice doresc. De obicei, doar în timpul promoțiilor ținutele lor vor fi mai atent asamblate.

De unde își iau hainele stiliștii K-pop?

Ei ar face cumpărături la un centru comercial sau ar comanda online ca și alții, dar majoritatea idolilor kpop nu trebuie și sunt în mare parte sponsorizați sau stiliștii lor își aleg hainele.