Cine este locotenentul Squad 1 bleach?

Cine este locotenentul Squad 1 bleach?

Chōjirō Tadaoki Sasakibe (Sasakibe Chōjirō Tadaoki) a fost locotenentul Diviziei 1 sub comanda lui Genryūsai Shigekuni Yamamoto, care a păstrat acest post timp de cel puțin 110 de ani.

Cine este locotenentul lui Rukia?

Cartea lui Boba Fett Ep. 5 - Bucla
Divizia a 13-a
Kanji Divizia a treisprezecea
Romaji Teanbantai
Căpitan Rukia Kuchiki
Locotenent Sentarō Kotsubaki

Sasakibe este la nivel de căpitan?

Poate Sasakibe l-a supt pe Hakuda, motiv pentru care Ichigo l-a dat KO atât de ușor. În afară de asta, era într-adevăr la nivel de căpitan.

Cine este căpitanul primei echipe în înălbitor?

Genryūsai Shigekuni Yamamoto

Genryūsai Shigekuni Yamamoto (山本元柳斎 重國, Yamamoto Genryūsai Shigekuni) a fost căpitanul echipei 1 și căpitanul șef al Gotei 13, crezând că legile trebuie respectate pentru cei care încalcă comunitatea și în beneficiul lor. , deși a făcut o excepție cu Ichigo din cauza datoriilor pe care întreaga Soul Society o avea...

Cine devine căpitanul șef după Yamamoto?

Noii căpitani din Gotei 13

The Bleach one-shot a dezvăluit, de asemenea, că o mână de căpitani ai lui Gotei 13 au fost amestecați, unii deținând acum acel rang pentru prima dată. Shunsui Kyoraku, care a condus cândva echipa 8, este acum căpitanul echipei 1, luând locul regretatului Shigekuni Yamamoto.

Cine este locotenentul echipei 1?

Cobra Kai Sezonul 4 - The Loop
Divizia 1
Kanji Echipa Ichiban
Romaji Ichiban-tai
Căpitan Shunsui Kyōraku
Locotenent Nanao Ise și Genshirō Okikiba

Sasakibe este la nivel de căpitan?

Poate Sasakibe l-a supt pe Hakuda, motiv pentru care Ichigo l-a dat KO atât de ușor. În afară de asta, era într-adevăr la nivel de căpitan.

Ce rang este Rukia Bleach?

Rukia Kuchiki
Ocupaţie Locotenent al Diviziei a 13-a
Rang Locotenent
Echipă Divizia a 13-a
Partener(i) Jūshirō Ukitake (Superior)

Cine este locotenentul lui Ukitake?

Jūshirō Ukitake (浮竹 十四郎, Ukitake Jūshirō) a fost căpitanul Diviziei a 13-a în Gotei 13. La un moment dat, locotenentul său a fost Kaien Shiba, iar mai târziu a fost Rukia Kuchiki. Pentru cea mai mare parte a vieții, l-a găzduit în trupul său pe Mimihagi, Brațul Drept al Regelui Sufletului.

Cu cine ajunge Byakuya?

În urmă cu cincizeci și cinci de ani, Byakuya sa căsătorit cu Hisana Kuchiki, un om de rând din Rukongai, încălcând regulile acceptând-o în nobilul Clan Kuchiki. La cinci ani de la căsătorie, ea s-a îmbolnăvit și era aproape de moarte.

Ce face Rukia's Bankai?

Când Bankai al lui Rukia a fost introdus pentru prima dată în manga, fanii au aflat că numele lui este White Haze Punishment. Pornirea îi permite Rukia să extindă raza de acțiune a puterilor ei înghețate și să reducă temperatura din jur la zero absolut.

Cine este căpitanul echipei bleach?

Genryūsai Shigekuni Yamamoto (山本元柳斎 重國, Yamamoto Genryūsai Shigekuni) a fost căpitanul echipei 1 și căpitanul șef al Gotei 13, crezând că legile trebuie respectate în beneficiul comunității și disprețuia pe cei care le încalcă, a făcut o excepție cu Ichigo din cauza datoriilor pe care întreaga Societate a Sufletului o avea...

Cine este locotenentul Squad 1 bleach?

Chōjirō Tadaoki Sasakibe

Chōjirō Tadaoki Sasakibe a fost locotenentul Diviziei 1 sub comanda lui Genryūsai Shigekuni Yamamoto și a păstrat acest post timp de cel puțin 110 ani.

Cine au fost primii 13 căpitani în înălbitor?

  • Căpitan Comandant: Genryusai Shikeguni Yamamoto.
  • locotenent: Chojiro Sasakibe.
  • Succesor: Shinsui Kyoraku.
  • Căpitan: Sui Feng.
  • Locotenent: Marechiyo Omaeda.
  • Fost căpitan: Yoruichi Shihouin.
  • Căpitan: Gin Ichimaru.
  • Locotenent: Izuru Kira.