Shay Patrick Cormac este un tip bun?

Shay Patrick Cormac este un tip bun?

Este o poveste întunecată. ... Personalul Ubisoft a subliniat că Shay nu este rău sau necruțător în niciun moment al narațiunii jocului, ci mai degrabă narațiunea se concentrează pe Shay „ca ființă umană, povestea lui, de ce face ceea ce face, totul în contextul demonstrând aceste zone gri”.

Shay Patrick Cormac este un tip bun?

Shay Cormac este un răufăcător?

Spre deosebire de mulți alți templieri din franciză, care au făcut lucruri eroice din motive rele, Shay a fost, în general, mai eroic decât un templier tipic, ca un anti-ticălos; în orice caz, motivele lui pentru a face lucruri răutăcioase din motive întemeiate, îl fac să nu fie atât de rău precum v-ar face să sugerați acest wiki.

Shay a făcut ceea ce trebuie?

Chiar a făcut alegerea corectă! El a vrut doar să salveze lumea, să salveze oamenii. Colonial Brotherhood este probabil cea mai proastă, așa cum am văzut-o în joc

Shay a făcut ceea ce trebuie?

Este Shay un anti-erou?

În general, spun cu încredere că Shay este într-adevăr un anti-erou.

Este Shay Cormac un trădător?

Mai târziu, mulți Asasini au ajuns să se teamă de el și l-au catalogat drept trădător, rebel și renegat, inclusiv fostul său cel mai bun prieten Liam, și de către Asasinul Varius în timpul Războiului Civil American, care l-a etichetat drept trădător și a lui Cormac pentru „Vânători”.

Este Shay Cormac un trădător?

Shay este un răufăcător?

Personalul Ubisoft a subliniat că Shay nu este rău sau necruțător în niciun moment al narațiunii jocului, ci mai degrabă narațiunea se concentrează pe Shay „ca ființă umană, povestea lui, de ce face ceea ce face, totul în contextul demonstrării acestor gri zone".

Shay este un asasin puternic?

Nu numai că este cel mai puternic asasin care poate fi jucat, este un expert în mânuire dublă (la fel și Shay, dar numai cu săbiile) și are experiență cu majoritatea armelor, în timp ce Shay luptă în principal cu săbiile sau cu lamele ascunse.

L-au trădat Asasinii pe Shay?

Practic, există o mare neînțelegere și Shay îi „trădează” pe Asasini furând manuscrisul, astfel încât să nu niveleze un alt oraș. Asasinii îl împușcă pe Shay și îl lasă drept mort.

L-a ucis Arno pe Shay?

În timp ce îl vedem pe Shay ucidendu-l pe Charles la sfârșitul lui Rogue, Arno, iar Asasinii nu au făcut-o. Poate că au crezut că un alt membru al ritului parizian l-a ucis pe Charles, posibil aprinzând tensiunile între cei doi, în timp ce Shay a plecat în America.