Trebuie să păstrați cutiile pentru garanție?

Trebuie să păstrați cutiile pentru garanție?

Cu excepția cazului în care garanția prevede în mod explicit că trebuie să păstrați ambalajul original, acesta nu este de obicei necesar. Fiecare garanție trebuie să precizeze clar ce este necesar pentru a face o reclamație. Originalul (dovada) de cumpărare este minim.

Este necesar să păstrați cutiile de produse?

Singurul motiv valid pentru a păstra cutiile tehnice este dacă vă actualizați frecvent dispozitivele și vă vindeți articolele folosite. În acest caz, păstrarea ambalajului original va crește probabil valoarea acestora. De asemenea, este posibil ca televizoarele să fie ascunse pentru păstrare, dar nu vor fi folosite din nou

Ar trebui să păstrați cutii vechi de carton?

Dacă nu este ceva incredibil de fragil sau incredibil de drag inimii tale, fă-ți o favoare ție (și spațiului tău de depozitare) și aruncă acele cutii. Dacă nu vă puteți decide să aruncați, măcar aruncați materialul de ambalare

Păstrați cutiile de produse?

În unele cazuri rare, este posibil să decideți să păstrați o cutie de produs pentru stocarea unui dispozitiv pe care îl veți retrage într-o zi, dar pe care îl veți păstra (deseori văzut cu iPhone-uri). Dar, în majoritatea cazurilor, cutiile de produse nu au nicio utilitate și ar trebui să fie defalcate și reciclate.

Ar trebui să păstrezi cutia în care a venit televizorul tău?

Când cumpărați un televizor nou, fie că este online sau dintr-un magazin de vânzare cu amănuntul, este înțelept să păstrați cutia pentru o vreme . ... Dacă se întâmplă ceva cu televizorul în perioada de garanție, veți avea nevoie de cutie pentru a expedia setul înapoi producătorului pentru reparații, în cazul în care nu există un dealer autorizat în cartierul dvs.

Ar trebui să-mi păstrez cutiile de carton?

Dacă nu aveți un motiv special pentru depozitarea cutiilor de carton, ar trebui să le aplatizați întotdeauna și să le luați pentru reciclare. Îți va economisi spațiu, va reduce riscul de incendiu și va ajuta la alungarea diverselor neplăceri din casa ta.

Cât timp poți păstra cutiile de carton?

Nu există un standard care să specifice sau să impună includerea unei date de expirare pe cutiile de carton ondulat. Prin studii și observații, însă, s-a putut ajunge la un consens că, în condiții ideale (cu temperatură și umiditate controlate), acestea durează până la doi ani.

Ar trebui să păstrez vechile cutii de mișcare?

Concluzie: „Dacă cutia este ruptă, murdară sau mototolită, aruncați-o. ... Odată ce te joci pentru păstrări, tăiați banda pe ambele părți, pliați cutiile plat și depozitați-le într-o stivă într-un mediu uscat până data viitoare. Avem și mai multe sfaturi de mișcare – continuă, verifică-le!

Ce pot face cu vechile cutii de carton?

Alte utilizări pentru cutiile de carton uzate
  1. Compostează-le. Cartonul poate fi ușor adăugat la o grămadă de compost și folosit pentru mulci și grădinărit. ...
  2. Protejați-vă podelele când vopsiți. ...
  3. Faceți separatoare de sertare. ...
  4. Folosiți-le pentru depozitare elegantă. ...
  5. Folosiți-le pentru depozitarea mașinii sau în garaj. ...
  6. Faceți o casă de joacă pentru pisici. ...
  7. Păstrați-le pentru livrare.