Care este cel mai bun moment al zilei pentru a conduce de la San Diego la Los Angeles?

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a conduce de la San Diego la Los Angeles?

Dacă doriți să faceți față cât mai puțin traficului posibil, ar trebui să mergeți cu mașina prin LA între orele 10:00 și 13:00 și să încercați să ajungeți la destinația dvs. din San Diego înainte de ora 16:00. Vă sfătuim să plecați din LA între orele 10:00 și 11:00

Care este cel mai bun moment pentru a conduce prin LA pentru a evita traficul?

Cele mai bune ore de trafic din LA de evitat sunt înainte de 7:30 și oricând între 9:30 și 15:45. În aceste momente, veți putea merge mult mai repede acasă. Vezi dacă poți face un program cu șeful tău, astfel încât să poți evita ora de vârf din Los Angeles

La ce oră din zi traficul în LA este cel mai rău?

Traficul este de obicei intens pe autostrăzi în timpul navetei dimineața și seara când conduceți în Los Angeles. Orele de vârf din dimineața LA în timpul săptămânii sunt aproximativ între 7:00 și 10:00. Orele de vârf din LA seara sunt în jurul orelor 16:00 - 19:00 și mai târziu.

Cum pot evita traficul LA în San Diego?

Cheia este să cronometrați corect unitatea. Într-o zi lucrătoare, plecați din San Diego în jurul orei 10-11 sau după ora 19 și ar trebui să fiți bine. Încercați să tranziți prin LA și Orange County în timpul orelor de vârf din timpul săptămânii (mai mult sau mai puțin 7-9 AM și 4-7 PM) și cerul vă ajută.

La ce oră începe ora de vârf în San Diego?

6:30–8:30 am

Se poate aștepta ca o oră de vârf obișnuită a dimineții să varieze între 6:30–8:30 în timpul evenimentelor majore, viteza poate avea loc între orele 16:00 și 18:30–19:00, în funcție de zi . În aceste perioade, toate benzile autostrăzilor vor fi pline de vehicule și navetiști care încearcă să ajungă la serviciu la timp sau dornici să ajungă la domiciliu.

Care este cel mai bun moment pentru a călători prin LA?

Cele mai bune perioade pentru a vizita Los Angeles sunt din martie

Cum evit traficul în Los Angeles?

Înainte de a vă arăta comenzile rapide, iată câteva lucruri generale pe care le puteți face pentru a evita să rămâneți blocat în traficul din LA.
 1. Utilizați GPS și navigație online. ...
 2. Evitați orele de vârf. ...
 3. Luați în schimb un Uber sau un Lyft. ...
 4. Sau încercați transportul public. ...
 5. Sfaturi de la experți pentru redirecționarea traficului local.

În ce zi a săptămânii are cel mai puțin trafic în Los Angeles?

Vestea bună pentru începutul și sfârșitul săptămânii este că luni și vineri dimineața au avut cei mai scurti timpi de condus pentru 9 dintre cele 18 segmente de autostradă testate.

La ce oră ar trebui să conduc pentru a evita traficul?

Cele mai sigure ore de condus

Este o idee bună să ajungeți la serviciu în jurul orei 8:30 și să plecați la 16:30 pentru a evita nu numai traficul, ci și potențialul pericol. Orele de vârf în zilele lucrătoare, între orele 17 și 19 sunt de obicei mai periculoase din cauza creșterii numărului de șoferi pe drum.

Care sunt cele mai proaste zile de trafic din Los Angeles?

Potrivit raportului, luni a fost și cea mai bună zi pentru naveta de seară. De fapt, traficul s-a deplasat cel mai bine pe toate cele 18 segmente de autostrăzi în serile de luni, între orele 17:00 și 19:00. Pe de altă parte, joia a fost și cea mai proastă zi pentru traficul după muncă, urmată de vineri și miercuri.

Traficul LA este mai rău în weekend sau în zilele lucrătoare?

Ei bine, acesta a fost răspunsul scurt. în zilele normale, traficul este prost în fiecare zi de la 7:00 la 10:00 și de la 15:00 la 19:00, cu excepția sâmbătă și duminică, este puțin mai bine cu excepția locurilor turistice precum Hollywood. in afara de asta e total normal, exista trafic dar in mare parte lin.

La ce oră din zi este traficul cel mai rău?

Înainte de pandemie, traficul în majoritatea orașelor din SUA urma un model similar: un vârf în jurul orei 6 dimineața și altul, puțin mai mare în jurul orei 17. Dar acum, numărul șoferilor pe șosea crește pe parcursul zilei, cu o creștere bruscă dimineața. care balonează într-un vârf mai înalt seara

Cum pot evita traficul în San Diego?

 1. Lucru de acasă.
 2. Lucrați program flexibil pentru a evita orele de vârf.
 3. Circulați cu transportul public.
 4. Verificați Google Maps pentru trafic și rute alternative.
 5. Există o aplicație de trecere a frontierei de la Customs and Border Protection (CBP). Verificați asta dacă treceți prin San Ysidro, Otay Mesa sau trecerea Tecate.

Poți evita traficul LA?

Cele mai bune ore de trafic din LA de evitat sunt înainte de 7:30 și oricând între 9:30 și 15:45. În aceste momente, veți putea merge mult mai repede acasă. Vezi dacă poți stabili un program cu șeful tău, astfel încât să poți evita ora de vârf din Los Angeles.

Cum opresc traficul în orele de vârf din LA?

Înainte de a vă arăta comenzile rapide, iată câteva lucruri generale pe care le puteți face pentru a evita să rămâneți blocat în traficul din LA.
 1. Utilizați GPS și navigație online. ...
 2. Evitați orele de vârf. ...
 3. Luați în schimb un Uber sau un Lyft. ...
 4. Sau încercați transportul public. ...
 5. Sfaturi de la experți pentru redirecționarea traficului local.

Care este cel mai bun timp pentru a conduce de la LA la San Diego?

Dacă doriți să faceți față cât mai puțin traficului posibil, ar trebui să mergeți cu mașina prin LA între orele 10:00 și 13:00 și să încercați să ajungeți la destinația dvs. din San Diego înainte de ora 16:00. Vă sfătuim să plecați din LA între orele 10:00 și 11:00.