Câți ani are Nikki Maxwell în a 13-a carte?

Câți ani are Nikki Maxwell în a 13-a carte?

14 ani

Seria, scrisă într-un format de jurnal, folosește desene, doodle-uri și benzi desenate pentru a cronica viața de zi cu zi a protagonistei sale de 14 ani, Nikki Maxwell.

Câți ani are Nikki în Dork Diaries?

Această descriere se potrivește personajului principal Nikki Maxwell, o tânără artistică de 14 ani, care se auto-descrie prost și „a noua cea mai nepopulară fată” de la Westchester Country Day. Printre personajele cheie se numără iubitul ei cu părul brun, Brandon Roberts, și nemesis-ul ei rău, MacKenzie Hollister.

Ce vârstă are Nikki Maxwell?

De 14 ani

Nu o putem uita nici pe așa-numita protagonistă, Nikki Maxwell, o tânără de 14 ani ingrată, materialistă, răsfățată și frământată.

Ce notă are Nikki Maxwell în Dork Diaries?

clasa a opta

Faceți cunoștință cu Nikki Maxwell! Începe clasa a opta la o nouă școală – și primul ei jurnal plin de povești și artă hilare.

Cine este îndrăgostit de Nikkis de Dork Diaries?

Brandon Roberts

Ea locuiește în Westchester, New York. Nikki devine prietenă foarte apropiată cu Chloe Garcia și Zoey Franklin și se îndrăgostește de Brandon Roberts.

Ce nota are Nikki din Dork Diaries?

Faceți cunoștință cu Nikki Maxwell! Începe clasa a opta la o nouă școală – și primul ei jurnal plin de povești și artă hilare.

Câți ani are Brandon în Dork Diaries?

15

În seria de cărți Dork Diaries, numărul 5 la Tales From A NOT-SO Smart Miss-Know-It-All, este ziua lui Brandon, așa că are 15 ani.

Nikki din Dork Diaries este neagră?

De asemenea, Rachel a făcut-o în mod intenționat pe Nikki și pe cei mai buni prieteni ai ei diversi etnic. „Nikki Maxwell este caucazian, Zoeysha Ebony Franklin este afro-americană și Chloe Christina Garcia este latină”, spune Rachel.

Care este numele real Nikki Maxwell?

Nicole Jullianne Maxwell este principala protagonista și naratoarea tuturor cărților Dork Diaries și a fost menționată pe scurt în The Misadventures of Max Crumbly drept „prietenul lui Brandon”.

Ce culoare are părul lui Nikki Maxwell?

Ce culoare are părul lui Nikki Maxwell și cum arată ea? Păr castaniu cu ochi verzi și gene închise la culoare, puțin mai înalt decât Mackenzie.

Are Andre îndrăgostit de Nikki?

Este foarte clar că André s-a îndrăgostit de Nikki, deoarece a întrebat-o dacă o poate numi Nicole (numele adevărat al lui Nikki) pentru că i se pare foarte frumos și intrigant, dar André o găsește și drăguță și captivantă acolo unde îi cumpără mult. de lucruri și el este foarte romantic față de ea.

Brandon este îndrăgostit de Nikki?

Brandon pare să nu-și dea seama de sentimentele lui Nikki pentru el și i-a mărturisit în Crush Catastrophe, spunându-i că o place mult. Nikki încă se referă la el ca un „prieten foarte bun” în jurnalul ei, chiar și după ce a mărturisit.

Lui MacKenzie îi place Nikki?

Mackenzie o detestă pe Nikki și ea este dușmanul ei, datorită faptului că Nikki este apropiată de Brandon, unde face tot ce poate pentru ca Nikki să fie complet lipsită de respect de sine, astfel încât să poată avea o șansă cu Brandon.

În ce carte apare Nikki Kiss Brandon?

Jurnalele Dork 7 . Toată lumea și-a înrădăcinat Nikki Maxwell și iubitul ei, Brandon – iar fanii vor afla în sfârșit dacă au avut primul sărut în această a șaptea carte a serialului cu bestselleruri Dork Diaries!