De ce vizitează oamenii Cartea lui Kells?

De ce vizitează oamenii Cartea lui Kells?

Luminează istoria Irlandei

Vizitați Cartea Kells, cea mai mare comoară culturală a Irlandei și minunați-vă de Long Room, una dintre cele mai frumoase biblioteci din lume.

Ce este special la Cartea lui Kells?

Cartea lui Kells (c. 800 e.n.) este un manuscris iluminat al celor patru Evanghelii ale Noului Testament creștin, găzduit în prezent la Trinity College, Dublin, Irlanda. Lucrarea este cea mai faimoasă dintre manuscrisele iluminate medievale pentru complexitatea, detaliile și măreția ilustrațiilor.

Merită văzută Cartea lui Kells?

Cartea lui Kells a fost expusă în două volume pe care, desigur, nu le puteam atinge, dar care era uimitor de văzut. Acești călugări au fost maeștri ai caligrafiei complicate și ai artistice, ceea ce este cu adevărat uluitor. Nu contează dacă ești religios, Cartea Kells merită cu siguranță timpul tău.

Câți oameni vizitează Cartea Kells în fiecare an?

un milion de vizitatori

Potrivit unei purtătoare de cuvânt a colegiului, veniturile vizitatorilor din Cartea lui Kells au totalizat anul trecut 12,7 milioane de euro - deoarece peste un milion de vizitatori au plătit pentru a vedea manuscrisul antic.

Care sunt unele dintre aspectele importante ale Cărții lui Kells?

Iată patru motive pentru care Cartea lui Kells este importantă:
  • Este cel mai faimos dintre manuscrisele medievale timpurii. Aceasta poate suna ca o logică întortocheată, dar Cartea lui Kells este bine cunoscută de foarte mult timp. ...
  • Istoria sa este un mister. ...
  • Este punctul culminant al stilului său. ...
  • E frumos.

Care este cea mai faimoasă comoară națională din Cartea Kells din Irlanda?

Creată de călugării celtici într-o mănăstire de pe o insulă scoțiană în secolul al IX-lea, Cartea Kells este o comoară națională irlandeză. Adus din Scoția la Kells, un oraș la nord-est de Dublin, este un manuscris bogat iluminat care descrie cele patru Evanghelii ale Noului Testament și celebrează viața lui Hristos.

Este Cartea lui Kells cea mai veche carte din lume?

Lipsește una dintre comorile sale principale - și anume, Cartea Kells, scrisă de Saint COLUMBKIL în 475 - cea mai veche carte din lume și cel mai perfect specimen de artă irlandeză, cu cele mai bogate lumini și evaluată la 12.000 de lire sterline. . . ” S-a povestit că pierderea a fost descoperită când Provostul Colegiului Trinity a avut .

De ce este înlăturată Cartea lui Kells?

Găzduită în vechea bibliotecă a colegiului, cartea urmează să fie îndepărtată din cauza „lucrărilor necesare” necesare în zona de expunere, ca parte a unui plan mai larg de conservare și conservare pentru biblioteca din secolul al XVIII-lea. O purtătoare de cuvânt a Trinity a spus că expoziția Book of Kells va rămâne deschisă, în ciuda faptului că cartea este pe raft

Ce este atât de special la Cartea lui Kells?

Cartea lui Kells este o carte de Evanghelie, care conține cele patru relatări ale vieții lui Hristos care formează Noul Testament al Bibliei. Este una dintre puținele supraviețuiri prețioase ale unei tradiții influente de producție de carte care a înflorit în Biserica Irlandeză în secolele al VIII-lea și al IX-lea.

Cât durează turneul Book of Kells?

Timpul estimat este de 40 de minute, dar este un tur de mers pe jos autoghidat și mergi în propriul ritm. Poate dura până la 1:30 oră sau mai mult dacă vrei să apreciezi totul.