Ce temperatură ar trebui să fie pentru a păta lemnul afară?

Ce temperatură ar trebui să fie pentru a păta lemnul afară?

Sfaturi utile pentru aplicarea petelor

Pentru majoritatea petelor, 70 de grade Fahrenheit este optimă, cu intervalul de siguranță de la 50 la 90 de grade Fahrenheit. Petele variază, așa că verificați mai întâi eticheta. Evitați umiditatea ridicată și petele pe suprafețele fierbinți. Toate finisajele, inclusiv petele și vopseaua, au probleme cu uscarea în condiții umede.

Ce se întâmplă dacă pătezi când este prea frig?

Dacă este prea umed sau rece, timpul de uscare pentru pete se poate dubla cu ușurință. În cazuri extreme, produsul va rămâne umed până când umiditatea scade sau temperaturile cresc. Dimpotrivă, dacă este prea cald, pata se va usca foarte repede și poate duce la urme în poală sau la pătrundere neuniformă.

Ce temperatură este prea rece pentru a păta afară?

Evitați frigul

Dacă scade sub 32 de grade Fahrenheit înainte ca pata să se usuce complet, poate împiedica procesul de întărire. Petele care pătrund pot să nu pătrundă, iar aderența petelor ar putea fi compromisă.

La ce temperatură pot păta lemnul afară?

Majoritatea petelor pot fi aplicate de la aproximativ 50 ° F până la 90 ° F - dar mulți oameni nu realizează că acest interval se referă la temperatura suprafeței lemnului, nu la aer. O zi cu 70 °F și însorită poate împinge temperaturile suprafeței punții peste 90 °F, ceea ce duce la provocări de aplicare și la scurtarea timpilor de deschidere.

Pot păta lemnul pe vreme de 30 de grade?

Lapa pentru lemn funcționează într-o gamă largă de temperaturi. Colorarea la temperaturi cuprinse între 50 și 90 de grade Fahrenheit funcționează de obicei, dar temperatura optimă este la mijlocul anilor 70, nu prea fierbinte și nici prea rece.

Poți păta când e frig?

„Copirea lemnului funcționează de obicei între 50 și 90 de grade Fahrenheit”, spune Phillip Ash, fondatorul Pro Paint Corner, „dar cea mai bună temperatură ar fi în jur de 70 de grade Fahrenheit.” Unele mărci sau tipuri de pete pot funcționa în afara acestui interval, dar este cea mai bună temperatură general acceptată pentru vopsirea lemnului.

Este 40 de grade prea rece pentru a păta lemnul?

Lapa pentru lemn funcționează într-o gamă largă de temperaturi. Colorarea la temperaturi cuprinse între 50 și 90 de grade Fahrenheit funcționează de obicei, dar temperatura optimă este la mijlocul anilor 70, nu prea caldă și nici prea rece. ... Lăsați lemnului timp să se încălzească dacă este mai rece decât aerul din cameră.