Cum ar trebui să arate flacăra într-un șemineu cu gaz?

Cum ar trebui să arate flacăra într-un șemineu cu gaz?

Un șemineu pe gaz ar trebui să ardă flăcări care sunt albastre, poate cu vârfuri foarte mici în galben sau portocaliu. Flăcările ar trebui să fie constante și consistente, indiferent de situație. ... Când porniți prima dată șemineul, este în regulă dacă flăcările pornesc puțin neobișnuit, deoarece pot avea puțin mai puțin oxigen, combustibil și aer pe măsură ce pornesc.

Cum ar trebui să arate flacăra într-un șemineu cu gaz?

Cum arată o flacără sănătoasă de șemineu cu gaz?

Flăcări sănătoase

O flacără de gaz sănătoasă va arde constant cu un galben sau portocaliu. Dacă flacăra nu este galbenă sau portocalie, poate fi un semn că șemineul dvs. pe gaz are nevoie de reglare sau curățare, care ar trebui făcută de un tehnician calificat, precum cei pe care îi avem la Kozy Heat.

De ce șemineul meu cu gaz este albastru?

Obțineți o flacără de gaz albastru cu un gaz de hidrocarbură atunci când aveți suficient oxigen pentru arderea completă. Când aveți suficient oxigen, flacăra de gaz pare albastră, deoarece arderea completă creează suficientă energie pentru a excita și ioniza moleculele de gaz din flacără. 27 iulie 2021

De ce șemineul meu cu gaz este albastru?

Cum remediați o flacără galbenă pe un șemineu cu gaz?

Arzătoarele pe gaz ard albastru dacă raportul dintre combustibil și aer este corect. O flacără galbenă a arzătorului este un simptom că arzătorul nu primește suficient aer pentru arderea completă a gazului. Corectarea acestei probleme implică reglarea obturatorului de aer al arzătorului pentru a admite mai mult aer, lucru pe care îl poate face un profesionist experimentat.

Cum ar trebui să arate flacăra șemineului meu cu gaz?

Culoarea corectă a flăcării

Un șemineu pe gaz ar trebui să ardă flăcări albastre, poate cu vârfuri foarte mici în galben sau portocaliu. Flăcările ar trebui să fie constante și consistente, indiferent de situație. Deși, există o mică excepție.

O flacără de gaz ar trebui să fie albastră sau galbenă?

O flacără de gaz natural ar trebui să fie albastră. Nu are o culoare albastră a flăcării de gaz natural sau o culoare albastră a flăcării GPL (propan) și, în schimb, flăcări galbene sau roșii ar putea indica o problemă a aparatului.

Cum scap de flacăra albastră de pe șemineul meu pe gaz?

Puteți regla culoarea flăcării pe șemineele pe gaz?
  1. Accesați zona de amestec de aer a șemineului dvs. pe gaz.
  2. Localizați șuruburile de fixare care controlează amestecul de aer al șemineului.
  3. Reglați șurubul de fixare pentru a schimba amestecul de aer până obțineți culoarea dorită.

Flăcările șemineului cu gaz ar trebui să fie albastre?

Un șemineu pe gaz ar trebui să ardă flăcări care sunt albastre, poate cu vârfuri foarte mici în galben sau portocaliu. Flăcările ar trebui să fie constante și consistente indiferent de situație. ... Când porniți prima dată șemineul, este în regulă dacă flăcările pornesc puțin neobișnuit, deoarece pot avea puțin mai puțin oxigen, combustibil și aer pe măsură ce pornesc.

Cum reglați culoarea flăcării la un șemineu cu gaz?

Culoarea flăcării de pe șemineul dumneavoastră cu gaz poate fi reglată folosind butonul manual de pe partea din față a unității. Rotirea butonului spre ROȘU va face flăcările mai strălucitoare și mai portocalii, în timp ce rotirea lui spre ALBASTRU le va face mai închise și mai albastre. De asemenea, puteți utiliza butonul de reglare a înălțimii flăcării pentru a modifica dimensiunea acestora.

Semineul pe gaz ar trebui să ardă albastru sau galben?

Flăcări sănătoase

O flacără de gaz sănătoasă va arde constant cu un galben sau portocaliu. Dacă flacăra nu este galbenă sau portocalie, poate fi un semn că șemineul dvs. pe gaz are nevoie de reglare sau curățare, ceea ce ar trebui făcut de un tehnician calificat, cum ar fi cei pe care îl avem la Kozy Hea.