Cum îmi fac Eleaf-ul să funcționeze?

Cum îmi fac Eleaf-ul să funcționeze?

Apăsați butonul pătrat de cinci ori pentru a porni bateria, apoi apăsați lung butonul pătrat pentru a obține o pufă, slăbiți butonul pătrat pentru a opri puful.

Cum îmi fac Eleaf-ul să funcționeze?

De ce nu funcționează vapa mea Eleaf?

Cea mai frecventă problemă pe care o vedem atunci când un atomizor Eleaf nu funcționează este că bobinele nu sunt instalate corect. În funcție de rezervorul pe care îl utilizați, s-ar putea ca bobinele dvs. să se fi desprins din construcția dvs. sau s-ar putea ca atomizorul pre-construit să nu fie complet așezat în interiorul slotului.

Cum îmi pornesc Eleaf iStick?

Eleaf iStick Power: baterie de 5000 mAh, putere de până la 80 de wați.
...
Pentru a schimba afișajul:
  1. Faceți clic pe butonul de pornire de cinci ori în timp ce Eleaf este pornit.
  2. Țineți apăsate simultan cele două săgeți.
  3. Afișajul se va schimba acum.
  4. Apăsați din nou butonul de pornire de cinci ori pentru a reporni dispozitivul.

Cum îmi pornesc Eleaf iStick?

Cum îmi resetez vaporizatorul Eleaf?

iStick Power poate fi încărcat prin portul USB din partea de jos a dispozitivului printr-un adaptor de perete de 1 A sau un computer. iStick Power poate fi resetat ținând apăsat butonul de sus și butonul de resetare simultan, în cazul în care nu a putut fi pornit după actualizare.

De ce Eleaf-ul meu nu funcționează?

Cea mai frecventă problemă pe care o vedem atunci când un atomizor Eleaf nu funcționează este că bobinele nu sunt instalate corect. În funcție de rezervorul pe care îl utilizați, s-ar putea ca bobinele dvs. să se fi desprins din construcția dvs. sau s-ar putea ca atomizorul pre-construit să nu fie complet așezat în interiorul slo.

De ce Eleaf-ul meu nu funcționează?

Cum știu dacă Eleaf-ul meu se încarcă?

La încărcare, indicatorul de nivel al bateriei va clipi continuu. Când este complet încărcat, indicatorul va înceta să clipească, clipește timp de 15 secunde și apoi se va stinge.

Cum îmi fac Eleaf-ul să funcționeze?

Apăsați butonul pătrat de cinci ori pentru a porni bateria, apoi apăsați lung butonul pătrat pentru a obține o pufă, slăbiți butonul pătrat pentru a opri puful

Cum îmi fac Eleaf-ul să funcționeze?

Cum lovești un vape Eleaf?

Pur și simplu țineți apăsate cele două taste săgeți în timp ce dispozitivul este pornit. Asigurați-vă că fie blocați, fie opriți iStick-ul. Dacă nu blocați sau opriți dispozitivul când îl transportați în buzunar sau în geantă și butoanele sunt apăsate, setările pot fi ajustate sau dispozitivul se poate declanșa.