Pot aloca cărți în MyOn?

Pot aloca cărți în MyOn?

Profesorii pot folosi myON pentru a atribui cărți, pentru a crea proiecte, pentru a încuraja lectura și pentru a evalua creșterea elevilor. În plus, studenții pot găsi cărți bazate pe propriile interese personale și niveluri de abilități și au o colecție mare de materiale de lectură în limba spaniolă.

Pot aloca cărți în MyOn?

Cum atribui un proiect myON?

Atribuirea și monitorizarea proiectelor

Selectați persoanele sau selectați întregul grup făcând clic pe caseta de selectare din partea de sus. Odată ce faceți clic pe aplicați, proiectele vor fi alocate acelor studenți pe care i-ați selectat. Când faceți clic pe „aplicați”, un card de proiect va apărea în „Proiecte active” din contul dvs.

Cum filtrez cărțile pe myON?

1) Din tabloul de bord myON Reader (pagina principală), faceți clic pe fila Bibliotecă. Apoi faceți clic pe Căutare. 2) Faceți clic pe pictograma pâlnie pentru a activa opțiunile de filtrare pentru căutarea cărții dvs. 3) Utilizați opțiunile de filtrare și subopțiunile pentru a restrânge căutarea.

Cum filtrez cărțile pe myON?

Cum atribui o citire myON?

Alocați un set de cărți studenților? Accesați tabloul de bord Deschideți fila roz „SETURI DE CARTE” Faceți clic pe set de cărți pentru a fi atribuit. Faceți clic pe fila verde „ASIGN BOOK SET” Selectați grupul dorit Faceți clic pe fila verde „SAVE” Setul de cărți va apărea în „LISTA PROFESORULUI” a elevilor pe pagina MyOn Library.

Puteți atribui cărți în myON?

Profesorii pot folosi myON pentru a atribui cărți, pentru a crea proiecte, pentru a încuraja lectura și pentru a evalua creșterea elevilor. În plus, studenții pot găsi cărți bazate pe propriile interese personale și niveluri de abilități și au și o colecție mare de materiale de lectură spaniolă. Este o resursă grozavă, așa că haideți să o verificăm

Puteți atribui cărți în myON?

Cum partajez cărți pe myON?

CAUTĂ cărți și verifică cărțile pe care vrei să le adaugi la lista ta. Pentru a ieși din acest ecran, atingeți în afara casetei gri. Proiectul dvs. va apărea în PROIECTE INACTIVE. Când alegeți ASSIGN, vă puteți selecta propriii studenți, studenți individuali sau o notă întreagă pentru a împărtăși această inteligență

Cum șterg cărțile de pe myON?

Puteți adăuga și elimina oricând cărți făcând clic pe „Gestionați cărțile” ● Nu uitați să faceți clic în afara casetei pop-up pentru a reveni la proiectul dvs. și faceți clic pe „Salvați” în mod regulat. necesar. Făcând clic pe fila roată vă permite să editați sarcinile dintr-un proiect ● Făcând clic pe „editați” pe un proiect vă permite să editați întregul proiect.

Cum șterg cărțile de pe myON?

Unde este tabloul de bord pe myON?

Pentru a începe să utilizați MyOn, doriți să accesați tabloul de bord Rapid Identity și să faceți clic pe „rucsac” odată ce vă conectați. În rucsac veți putea găsi MyOn. Odată ce deschideți MyOn, veți vedea că ajungeți la un tablou de bord care arată foarte asemănător cu acesta.

Care este codul grupului myON?

Codul de grup este codul care se găsește în partea stângă jos a grupului pe care îl puteți folosi pentru a invita membrii existenți ai organizației dvs. în grup. Codul de invitație este codul găsit în fila Administrator --> Membri --> ADAUGĂ MEMBRI care este folosit pentru a adăuga utilizatori gratuiti existenți în organizația dvs.

Care este codul grupului myON?