De ce am nevoie pentru a-mi înregistra remorca în Maine?

De ce am nevoie pentru a-mi înregistra remorca în Maine?

Vom avea nevoie de o copie a față și spate a titlului pentru a-l înregistra. Dacă doriți să vă înregistrați remorca (și greutatea descărcată este de 3.001 lbs sau mai mult) și nu este intitulată pe numele dvs. într-un alt stat, Maine cere să obțineți un titlu Maine.

De ce am nevoie pentru a-mi înregistra remorca în Maine?

Cum obțin etichete Maine pentru remorca mea?

Vă rugăm să contactați biroul municipal local pentru a afla dacă participă la programul nostru de înregistrare. Plătiți taxa de înregistrare corespunzătoare. Înmulțiți taxa cu 2 pentru o înregistrare de doi ani. Plăcile de decor sunt disponibile pentru barcă sau remorci utilitare la o taxă anuală suplimentară de 25 USD.

Cum înregistrez o nouă remorcă în Maine?

Finalizați înregistrarea remorcii în afara statului Maine în doi pași simpli:
  1. Completați un Formular de înregistrare care include Procura, semnat în prezența unui notar public.
  2. Trimiteți titlul, plata și formularele la:

Îmi pot înregistra remorca online în Maine?

Acest serviciu online vă permite să vă reînnoiți înregistrarea în Maine pentru orice remorcă netaxabilă. Puteți reînnoi fiecare trailer pentru unul sau doi ani și puteți reînnoi mai multe traileruri simultan. Acest serviciu este furnizat de o terță parte care lucrează în parteneriat cu statul Maine.

Cât costă să înregistrezi o remorcă în Maine?

Servicii
TAXELE DE ÎNREGISTRARE
SF Stat Fără taxa
SW Sportiv 35 USD/37 USD
TL Remorcă (greutate înregistrată de până la 2.000 lbs) 10,50 USD / 21 USD
Remorcă (2.000 lbs și peste greutatea înregistrată) 20 USD/40 USD

Îmi pot înregistra remorca în Maine dacă locuiesc în Massachusetts?

Nu contează pentru Maine.

Legea în cauză este o lege de stat, iar statul este Massachusetts. Prin urmare, dacă proprietarul unei remorci vine la Maine Bureau of Motor Vehicles (BMV) cu documentația necesară (cum ar fi factura de vânzare) și plata, BMV este în general în dreptul său legal de a emite înregistrarea.

Îmi pot înregistra remorca în Maine dacă locuiesc în NY?

Au existat câteva discuții pe site-urile web cu snowmobile cu privire la înregistrarea remorcilor din Maine de către rezidenții din New York. ... Dacă camionul are o înregistrare comercială directă NY, proprietarul este rezident din NY și nu are reședință în Maine, este o înregistrare ilegală în NY conform Secțiunii 250 din Legea V&T.

Cum înregistrez o remorcă în Maine?

Cum să înregistrezi o rulotă pentru rulotă în statul Maine:
  1. Plătiți accizele la biroul local. Accizele sunt taxe municipale. ...
  2. Plătiți taxa de înregistrare corespunzătoare.
  3. Plăcile de decor sunt disponibile pentru remorci Camper la o taxă anuală suplimentară de 25,00 USD. Puteți verifica online disponibilitatea unei plăci de toaletă.

Remorcile trebuie să fie înregistrate în Maine?

Î: Trebuie inspectată o remorcă pentru a obține o înregistrare în Maine? R: Maine nu necesită ca remorca să fie inspectată pentru a fi înregistrată.

Cum înregistrez o remorcă fără un număr VIN în Maine?

Remorca dvs. este o remorcă de casă sau numărul dvs. VIN are mai puțin de 17 cifre? Dacă VIN-ul remorcii dvs. este mai mic de 17 cifre, vom avea nevoie de o copie a titlului sau formularul nostru MVT10 completat și semnat de organele de drept local. Dacă remorca dvs. este de casă: Maine va accepta doar un VIN care este atribuit de stat.