Ichigo mai folosește forma Hollow?

Ichigo mai folosește forma Hollow?

Ichigo nu mai avea nevoie să folosească o mască Hollow, deoarece puterile sale Hollow au devenit permanent active. Ginjō s-a întrebat chiar dacă Ichigo Fullbring l-a făcut mai puternic și, de fapt, a făcut-o, doar că nu a fost din motivele pe care le credea el.

Ichigo mai folosește forma Hollow?

Ichigo mai folosește Hollow?

Deși, s-ar putea să-l aibă în continuare și nu dorește să-l folosească din orice motiv. este posibil ca el să nu vrea să-l folosească, ultima dată când a făcut-o, nu a putut să o țină mult timp din cauza transformării sale când a luptat împotriva ulquiorr.

De ce nu-și mai folosește Ichigo masca Hollow?

Nu avea nevoie, puterile lui restaurate au fost amplificate mai mult decât puterile sale înainte, masca este doar pentru a-și spori puterile dacă se luptă să învingă inamicul. Nu am citit niciodată manga din Bleach, dar văd finalul anime-ului. Nu și-a folosit masca pentru că nu avea nevoie de ea.

De ce nu-și mai folosește Ichigo masca Hollow?

Ichigo folosește din nou Full Hollow?

Nu. Nu poate și chiar dacă a obținut forma finală Getsuga, tot nu poate.

Mai poate Ichigo să folosească Vasto Lorde?

Ichigo poate accesa forma sa vastă de lorde pe care a arătat-o ​​în lupta sa finală împotriva lui, dacă deține control asupra lor, iar acum forma se numește cornul mântuirii.

De ce s-a întors masca lui Ichigo?

Masca Ichigo Kurosaki se schimbă pe tot parcursul seriei, pe măsură ce începe să se adapteze la puterile goale pe care i le oferă zangetsu. Numărul de linii de pe mască este proporțional cu puterea la început și, deoarece apare doar pe o parte a măștii, înseamnă că el este doar jumătate de proprietar al puterilor.

A dispărut Ichigo's Hollow?

El nu-și poate pierde puterile Hollow, deoarece puterile lui Shinigami sunt fuzionate permanent cu Hollow-ul său - dacă vă amintiți, vedem doar pe Bătrânul Zangetsu și Goichi în mintea lui Ichigo.