Pe ce se bazează povestea GTA 5?

Pe ce se bazează povestea GTA 5?

Amplasată în statul fictiv San Andreas, bazată pe California de Sud, povestea cu un singur jucător urmărește trei protagoniști — hoțul de bănci pensionat Michael De Santa, gangsterul de stradă Franklin Clinton și traficantul de droguri și vânătorul de arme Trevor Philips — și încercările lor de a comite furturi în timp ce sub presiunea unui corupt...

Pe ce se bazează povestea GTA 5?

Pe ce se bazează GTA 5?

ULTIMELE CLIPURI DE ȘTIRI

GTA Los Santos de la GTA V, care a apărut anterior în San Andreas, are la bază orașul real Los Angeles, California. Nenumărate repere au fost replicate în joc pentru a oferi orașului un aspect mai autentic, inclusiv unul care nu va fi prezent în lumea reală pentru mult timp.

GTA 5 se bazează pe o poveste reală?

Ca și jocurile anterioare Grand Theft Auto, Grand Theft Auto V conține locații care se bazează pe locuri din lumea reală . ... Rockstar Games adoptă o abordare oarecum diferită cu seria sa GTA, optând în schimb să creeze un oraș fictiv care se bazează și este inspirat de unul din lumea reală.

GTA 5 se bazează pe o poveste reală?

Pe ce film se bazează GTA 5?

Heat

Cea mai evidentă referință la film din GTA este Heat a lui Michael Mann. Dacă Rockstar nu face niciodată un film GTA live-action, Heat este un înlocuitor destul de bun.