Unde mergeau George și Lennie și pentru ce?

Unde mergeau George și Lennie și pentru ce?

Ei sunt oameni de la fermă care călătoresc. Aceasta înseamnă că nu au cu adevărat o casă proprie; în schimb, ei călătoresc de la un loc de muncă la altul, lucrând la ferme, indiferent de capacitatea de care au nevoie. Acolo vor merge mâine; deocamdată, se îndreaptă către un loc potrivit lângă râu pentru a-și așeza tabăra pentru noapte.

Unde călătoresc George și Lennie?

George și Lennie sunt în drum spre o fermă din Valea Salinas.

De unde vin George și Lennie de ce au plecat?

În timpul primului capitol, Steinbeck dezvăluie, de asemenea, că Lennie și George au fost forțați să-și părăsească slujba anterioară din Weed, California, deoarece Lennie a avut probleme pentru că a vrut să simtă materialul rochiei unei fete.

De ce au vrut George și Lennie o fermă?

[P1] George și Lennie sunt oameni din clasa muncitoare care speră să dețină o fermă într-o zi. [P2] George vrea să dețină o fermă pentru a putea fi independent. [P3] Lennie vrea să dețină o fermă pentru că îi place să aibă grijă de animale. [P4] Dorința lor de a urmări acest vis le motivează acțiunile de-a lungul romanului.

Unde merg ei și de ce dintre șoareci și bărbați?

Of Mice and Men este o novelă scrisă de John Steinbeck. Publicat în 1937, povestește experiențele lui George Milton și Lennie Small, doi muncitori migranți strămutați, care se mută dintr-un loc în altul în California în căutare de noi oportunități de muncă în timpul Marii Depresiuni din Statele Unite.

Unde s-au dus George și Lennie la muncă?

În Of Mice and Men, George și Lennie își găsesc de lucru la o fermă de lângă Soledad, California.

De unde vin George și Lennie și unde se duc?

George și Lennie sunt în drum spre o fermă din Valea Salinas

De ce au părăsit George și Lennie acel loc?

George și Lennie sunt forțați să fugă de Weed pentru că Lennie a speriat atât de mult o fată, încât ea l-a acuzat că a încercat să o violeze. Când George îi spune povestea lui Slim, George îi explică că lui Lennie îi place să atingă lucruri moi, iar fata purta o rochie din material moale.

De unde au venit Lennie și George?

Doi muncitori migranți din California în plantația lor în timpul Marii Depresiuni — George Milton, un bărbat inteligent, dar needucat, și Lennie Small, un om voluminos, puternic, dar cu dizabilități mintale — se află în Soledad în drum spre o altă parte a Californiei.

De ce George și Lennie au părăsit ultimul loc de muncă unde lucrau?

De ce au trebuit George și Lennie să-și părăsească slujba în Weed? Au trebuit să fugă pentru ca Lennie să scape de urmărire penală. Lennie a speriat o fată mângâindu-i rochia pentru că îl fascina. Când fata a încercat să scape de el, s-a speriat și s-a ținut de rochie.